joi, octombrie 6, 2022

O femei însărcinată, în vârstă de 24 de ani, a decedat după ce se externase la cerere din spital după ce fusese diagnosticată cu COVID-19. Medicii legişti au stabilit câteva concluzii referitoare la cauzele morţii în cazul Alexandrei, anunță Antena 3.

Afecțiuni cardiace, afectare pulmonară sau sarcina înaintată, sunt cei trei factor care ar fi putut duce la drama tinerei moarte cu o zi înainte de nuntă, însărcinată în ot luni.

Te-ar mai interesa: Accident vascular cerebral: băutura care dublează ...

Medicii nu au mai putut face nimic pentru o tânăra însărcinată în opt luni

Autopsia dispusă în cadrul dosarului penal deschis de polițiști în cazul Alexandrei, tânăra de 24 de ani care a murit în ajunul nunții, a oferit câteva concluzii preliminare, însă probele recoltate și analizele de laborator vor arăta cu certitudine cauzele morții.

Cert până acum este că principala cauză a morții este un stop cardio-respirator, cu patologie cardiacă preexistentă, probleme de inimă anterioare, care au necesitat și montarea a două stent-uri.


Tânăra, infectată cu COVID

În urmă cu șase zile, viitoarea mamă se externase la cerere din spital după ce fusese diagnosticată cu COVID-19. Deși terminase tratamentul, avea plămânii afectați de boală. Pe acest fond, s-a suprapus o nouă răceală, care se pare că a agravat problemele cardiace. La toate acestea se adaugă și sarcina avansată.

Te-ar mai interesa: Tragedie în lumea filmului. Actriță celebră, diagn...

În seara de vineri, 19 august, în jurul orei 21.30, cu o zi înainte de nuntă, Alexandrei i s-a făcut rău, iar partenerul său a plecat cu ea către Spitalul Orășenesc Gura Humorului. S-au întâlnit pe drum cu ambulanța, însă starea femeii s-a alterat foarte rapid, intrând în stop cardio-respirator.

În cele din urmă a fost transferată către UPU Suceava, medicii făcând eforturi pentru a salva măcar copilul.

Te-ar mai interesa: Dramă teribilă pentru o celebră artistă: Mi-au dat...

Din păcate la SJU Suceava medicii nu au reușit să o salveze nici pe tânără și nici copilul, ambii fiind pronunțați decedați în jurul miezului nopții.

În acest caz, poliția a deschis un dosar penal. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cauza urmând a fi soluționată procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

Te-ar mai interesa: Dieta daneză: scapi de 20 de kilograme în 13 zile!...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private