duminică, octombrie 24, 2021

În numărul 19, din Doctorul zilei, care apare pe piaţă în data de 22 iulie, cititorii pot afla povestea impresionantă a unui medic român care a operat pe creier nu mai puţin de 40.000 de oameni.

Subiectele

de sezon sunt abordate pe larg:

–  Dieta rapidă de vară: cum să slăbeşti în 10 zile ca să arăţi bine în constum de baie sau

Cum ne putem proteja de insectele cele mai agresive ale verii, cum sunt cele care provoacă boala Lyme.

– Şi copiii pot avea colesterol ridicat, atenţionează medicii cardiologi, care explică şi de ce apare o astfel de problemă şi cum poate fi redus colesterolul fără riscuri pentru cei mici.

–  România a ajuns să aibă o explozie de căsnicii destrămate, în ultimii ani. Cinci trucuri ca să nu ajungeţi la divorţ, sunt explicat de un psiholog

de top.

–  Varicele pot fi “reparate” gratuit în spitalele de stat. Unde se fac operaţiile şi în ce situaţii sunt recomandate acest gen de intervenţii, aflaţi de la medici.

– Gemoterapia sau terapia cu celule stem vegetale este noul elixir al tinereţii. Aflaţi în ce constă şi ce boli tratează din următorul număr Doctorul zilei.

– Turismul medical prinde contur şi în România. În ce ţări din UE vă puteţi trata la costuri reduse şi care sunt cele mai bune oferte în funcţie de boală, explică medicii şi specialiştii din casele de asigurări de sănătate.

Tratamente-minune pentru imperfecţiunile pielii. Cum scăpaţi de celulită şi care sunt cele mai noi tehnici de eliminare a colăceilor sunt explicate de medicii dermatologi care tratează pacienţii după cele mai noi tehnici disponibile la nivel mondial.

– Cancerul de col, boala care omoară mii de românce în fiecare an, poate fi depistat gratuit. Medicii detaliază ce trebuie să faceţi pentru a avea acces la analize fără bani.

Ultimele stiri