duminică, octombrie 2, 2022

Maria Huculici

Zeci de specialişti din cele mai renumite clinici ale mapamondului definesc in aceste zile, la Poiana Braşov, prezentul şi viitorul luptei împotriva cancerului.

Ultimele descoperiri in tratamentul cancerului sunt dezbătute timp de patru zile la cea mai importantă întâlnire a oncologilor. Este vorba, printre altele, de progrese importante in tratamentul cancerelor agresive, dar şi de premiere medicale in lume, si in România, spre exemplu, medicina personalizată. De asemenea, este vorba de noi teste moleculare realizate la nivelul genomului uman. Specialistii discută noi strategii eficiente  in lupta impotriva cancerului, până in prezent fiind descoperite 37 tipuri moleculare de cancer. Cea mai revolutionară metodă pare a fi medicaţia ţintită în funcţie de profilul molecular.

Te-ar mai interesa: MIRACOLELE meloterapiei! Ce muzică să ascultăm dac...

 Invitați din toată lumea

Echipa condusă de profesorul dr. Florin Bădulescu (presedintele S.N.O.M.R., seful clinicii de oncologie Craiova), dr. Michael Schenker şi dr. Marius Geantă, care a făcut posibilă organizarea ediţiei 2013 a Conferinţei Societăţii Naţionale de Oncologie Medicală din România, a reunit mari somităţi in domeniul oncologic din New York, Londra, Hamburg, Lisabona, Paris, Berlin, Thessaloniki, Livorno, Tel Aviv, Antwerpen, Liege, Ulm, Ungaria, etc.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private