luni, ianuarie 25, 2021
Elena Oceanu

Vara este unul dintre cele mai frumoase anotimpuri, dar poate deveni frustrant atunci cand ai cateva kilograme in plus care nu vor sa te paraseasca. Si cum sezonul cald nu se lasa asteptat, e timpul sa-ti scoti din garderoba rochiile de vara, pantalonii scurti si superbele costume de baie, care au asteptat linistite acest moment, si sa le pregatesti pentru o vacanta de neuitat.

Indiferent cat de atenta ai fost cu silueta ta, cu siguranta va trebui sa mai ajustezi cate ceva pe la talie, fese sau coapse. Astazi, le oferim cateva sfaturi celor care se pregatesc de o vacanta tarzie si care au constatat cu stupoare ca hainele din garderoba sunt o idee mai stramte. Nu va panicati pentru ca exista solutii, astfel ca un program de exercitii fizice si o dieta zilnica riguroasa te vor putea ajuta sa porti hainele preferate si in aceasta vara.

Stabileste un plan in care obiectivul principal se refera la pierderea kilogramelor care te nelinistesc!
Cheia succesului consta in stabilirea unui plan pe care va trebui sa-l urmaresti si sa il respecti cu strictete. Planificarea este vitala pentrua obtinerea celor mai bune rezultate. In acest sens poti tine un jurnal, deoarece te va determina sa fii mai organizata in lupta ta cu kilogramele in plus. Noteaza-ti obiectivele, pentru ca astfel iti va fi mult mai usor sa le atingi. Un asemenea jurnal te va ajuta sa-ti urmaresti progresul mult mai usor.
Continuarea pe Lyla.ro