Sari la conținut

Mercur retrograd în Taur 2023. Cele mai afectate zodii

mercur retrograd in aprilie
sursa foto: arhiva doctorul zilei
Mercur retrograd în luna aprilie

Ori de câte ori Mercur Retrograd apare în calendarul astrologic, știm la ce să ne așteptăm: haos. Relațiile din aceste zile pot începe să se simtă puțin ciudate și instabile.

Acesta este un moment pentru a rezolva problemele din trecut, dar nu pentru a începe altele noi, deoarece energia nu este una a începuturilor, ci a închiderilor. Acest tranzit în Taur ne va lăsa cu niște lecții pe care este mai bine să le învățăm și să le înțelegem înainte de a deveni singura cale de ieșire. Află aici ce înseamnă în profunzime acest eveniment și cum va afecta semnele zodiacale.

Ce înseamnă Mercur retrograd în Taur?

Timp de aproape o lună, Mercur Retrograd se va afla deasupra Taurului, iar atmosfera va fi plină de confuzie, de nevoia de a restructura lucrurile din trecut și de a lăsa totul în termeni buni. Este posibil să fii obosit și stresat, dar sfatul astrelor este să ai rîbdare. Liniștea va fi cea mai bună armă cu care vei face față la tot ce ți se pune în față și va trebui să o folosești pentru a evita să te rănești sau să-i rănești pe ceilalți.

Nu este vorba de a păstra tăcerea, ci de a asculta și de a vă permite să aveți încredere și să credeți. Această energie de instabilitate este necesară pentru ca pe 15 mai anul viitor, când acest tranzit va fi trecut, să vă puteți oferi posibilitatea de a avea încredere și de a începe noi capitole cu trecutul rezolvat și eliberat.

Ce semne zodiacale vor fi cele mai afectate?

Berbec

Pentru Berbec ar putea fi un anotimp al certurilor mai ales pentru că nu are grijă ce vorbește cu ceilalți. Este prea deschisă la dialog și exprimă atât de multe sentimente încât acestea pot deveni o armă la adresa ei. În acest tranzit, cel mai bine este să fii atent la persoanele cu care vorbești și mai ales la ceea ce spui, potrivit Horoscopos.

Balanță

Spunerea adevărului nu este cea mai bună armă a Balanței. El preferă întotdeauna să meargă pe căi care prin minciună îl duc acolo unde vrea să ajungă. Cu toate acestea, Mercur retrograd în Taur îl va forța să spună adevărul și să vindece toate daunele pe care necinstea sa le-a provocat celorlalți.

Capricorn

Emoțiile și modul în care le gestionăm spun multe despre noi. Poate că uneori suntem copleșiți de sentimente și vrem să acționăm impulsiv, să ne oprim din asta și să ne comportăm într-un mod rezonabil va fi misiunea Capricornului. Va trebui să acorzi o atenție deosebită modului în care primești veștile sau ai putea avea probleme.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel