joi, octombrie 6, 2022

Mesaj puternic pentru o zodie. Daniela Simulescu, astrolog, sfătuiește anumiți nativi să aibă grijă! Un gest banal ar putea declanșa totul.

”În 23 septembrie, Soarele trece din Fecioară în Balanță. Trecem de la Fecioara foarte aplică, foarte ordonată, foarte pusă pe muncă în Balanță. Vom fi mai direcționați să petrecem mai mult timp cu oamenii în case, să nu mai petrecem afară.

Te-ar mai interesa: Varice pe esofag. Semnele care trebuie să te îngri...

Intrarea Soarelui în Balanță ne face mai dispuși să-i acceptăm și pe ceilalți, să facem compromisuri. Stând mai mult în casă, avem nevoie de armonie, de liniște, să ne placă, să fie lucrurile frumoase în jurul nostru.

În același timp, în 23 septembrie Mercur retrograd se întoarce în Fecioară, ceea ce înseamnă că e cazul să începem să muncim și mai mult la promisiunile pe care le-am făcut” a spus astrologul Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 19 – 25 septembrie 2022. Și, să nu uităm, în 23 septembrie are loc și echinocțiul de toamnă.

Te-ar mai interesa: Atenție la ambalajul de aluminiu! Medicul Adina Al...

În 24 septembrie, urmează o opoziție între Venus în Fecioară și Neptun în Pești, o opoziție între ”planeta iubirii” și ”planeta iluziei” care ne arată, de cele mai multe ori, ce nu funcționează în viața amoroasă.

În 25 septembrie, vom avea o Lună Nouă în Balanță, în opoziție cu Jupiter, care aduce o încredere superficială că le putem face pe toate.

zodiac

Horoscop Balanță

În continuare, în această săptămână, Saturn se apropie de careul cu Uranus, la grad imperfect, și se va simți, din nou, mai ales în viața celor care au marcaj fix în astrogramă: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, care-și vor da seama de urmăririle a ceea ce s-a întâmplat anul trecut în viața lor.

Te-ar mai interesa: 4 tipuri de medicamente care atacă ficatul...

Pentru nativii Balanță, astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, anunță: ”Luna Nouă în semnul vostru, Soarele intră în semnul vostru, vă mai reveniți. Vă revine pofta de viață, vă revine un pic din vivacitate”.

Cu Soarele în zodia voastră, astrologul vă avertizează că nu fiți foarte… narcisiști: ”Vă va face să credeți că vi se cuvine și veți merge către persoane cu solicitări de tipul ”am și eu nevoie de asta”, dar trebuie să îndulciți contextul, fără a vă duce direct, ci încercați să vedeți dacă persoana respectivă este disponibilă.

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 octombrie. Nu vă implicați în chestiuni...

În caz contrar, totul vă va afecta, vă va durea, vă veți duce acasă și veți plânge. Plus că Venus în opoziție cu Neptun vă va face să vă simțiți foarte neîndreptățiți și de colegii de la serviciu.

Mare grijă pentru aceia dintre voi care sunt în relații indisponibile. S-ar putea să simțiți zilele astea multă durere, să fiți foarte afectați și poate să vă dați seama că nu e nevoie să suferiți atât de mult”, a spus astrologul, potrivit Dcnews.

Te-ar mai interesa: Dr. Cezar, despre cea mai dulce OTRAVĂ: „Nu mai ai...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private