Sari la conținut

Mesaj RUNE: zi perfectă pentru o zodie de pământ. Mihai Voropchievici dezvăluie ce se întâmplă pe 25 februarie

predictii rune
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Predictii rune cu Mihai Voropchievici

Mesaj RUNE: zi perfectă pentru o zodie de pământ. Runele vin cu vești extraordinare pentru una dintre zodiile de pământ, care va avea parte de succese nebănuite, chiar în zilele următoare.

Până pe 25 februarie 2024, lucrurile vor în favoarea lor, indiferent de ce decizie vor lua acești nativi.

„Este vorba despre Capricorn, un semn de pământ pentru care soarta nu a prea zâmbit în ultima vreme. Cei născuți în zodia norocoasă au întâmpinat tot felul de opreliști, de obstacole de-a lungul ultimelor săptămâni.

Iată că nu aduce anul ce aduc zilele următoare, unele în care va curge lapte și miere”, a dezvăluit Mihai Voropchievici, potrivit fanatik.ro.

Mesaj RUNE: Berbec- Protecție divină

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Berbecii sunt protejați de toate relele în această săptămână. Au parte de protecție divină, așa că nu trebuie să își mai facă griji pentru nimic, cel puțin în următoarele cinci zile. Nativii de foc dau de cele mai frumoase momente, de o evoluție în viața lor.

Taur- Călătorii

Taurii au chef de drumeții. Sunt gata de călătorit, așa că tot ce le rămâne de făcut este să își facă bagajele și să aleagă un partener de voiaj pe măsură. Niște locuri fascinante îi așteaptă, destinații unde își pot încărca bateriile, dar se pot și distra.

Mihai Voropchievici
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Gemeni- Mesaj important

Gemenii trebuie să aibă ochii larg deschiși și urechile ciulite. Un mesaj venit aproape de nicăieri le poate schimba complet percepțiile asupra vieții. Vor afla un adevăr important.

Mesaj RUNE: Rac- Răbdare

Racii nu trebuie să forțeze deloc mâna norocului. Surprizele plăcute vin doar pentru cei care știu să le aștepte. Așadar, nu e cazul să se grăbească. Nu sunt într-o cursă cu nimeni, poate doar cu ei înșiși.

Leu- Schimbare benefică

Leii sunt gata să facă o schimbare majoră în viața lor. Unii nativi de foc schimbă locul de muncă, alții se mută în casă nouă. În orice caz, schimbarea le va fi prielnică.

Fecioară- Soluții salvatoare

Fecioarele rezolvă multe dileme doar angajând o conversație serioasă cu ceilalți membri ai familiei. Vor afla soluții la problemele apăsătoare.

Mesaj RUNE: Balanță- Adevăr marcant

Balanțele, pe de altă parte, află un adevăr care le poate marca tot restul vieții.

Scorpion- Prea multe griji

Scorpionii trebuie să lase toate grijile deoparte, căci multe dintre ele sunt temeri nejustificate.

Săgetător- O nouă viață

Săgetătorii fac un pas important în față. În viața lor se va produce un salt calitativ, rapid, chiar de mâine încolo.

rune
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Mesaj RUNE: Capricorn- Succes pe toate planurile

Capricornii sunt cei pentru care runele aduc numai bine în câteva zile. Pentru ei a ieșit în față runa Wunjo, cea mai norocoasă dintre toate. Vor da o lovitură de grație atât pe plan amoros cât și pe plan profesional/ financiar.

Vărsător- Certuri și discuții

Vărsătorii n-au zile tocmai roz. Dimpotrivă, se vor angrena în tot felul de discuții aprinse, conflictuale, pentru că vor să câștige o bătălie importantă. Nu vor mai ține nimic pentru ei, se vor lupta cu toate armele de care dispun.

Pești- Autoanaliză

Peștii, în schimb, vor să se retragă nițel și să se autoanalizeze. Vor sta doar ei cu Divinitatea și vor trage niște concluzii importante pentru liniștea lor sufletească. Se vor învălui într-o aură de mister, așa că ar fi bine să nu fie prea deranjați. Poate ieși urât dacă sunt scoși din matcă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel