luni, februarie 6, 2023

Este momentul să-ți spui tot ceea ce ai ținut mult timp în interior. Luna Plină din decembrie este numită „rece”, deoarece marchează sfârșitul toamnei și are loc chiar înainte de solstițiul de iarnă. Acest eveniment are loc pe data de 8 a lunii și este ultima lună din 2022. Ea are loc în semnul Gemenilor și subliniază nevoia noastră de a exprima tot ceea ce am ținut mult timp în interior.

Te-ar mai interesa: Mare atenție! Obezitatea, boala secolului. Ce legă...

Mesajul astrelor: Este momentul să spui tot ceea ce ai ținut mult timp în interior


Luna plină din DECEMBRIE dăunează zodiilor

Doar că are nevoie de o atenție deosebită, deoarece Marte se află tot în semnul Gemenilor, ceea ce ne împinge să devenim absoluți sau chiar agresivi.

Care sunt cele mai afectate semne de Luna Rece:

Gemeni: Sfârșitul unei situații

Sunteți vedetele spectacolului și toată lumea este atentă pentru a auzi ce aveți de spus. Această Lună specială care îți luminează casa 1 a sinelui te va încuraja să te uiți cu atenție la persoana în care evoluezi. Lăsați această lună plină să vă arate toate modurile în care v-ați îmbunătățit. Pregătește-te pentru un moment de mare schimbare sau împlinire.

Luna Plină înseamnă întotdeauna sfârșitul unei situații. S-ar putea să vă descărcați furia sau să realizați ceva ce nu ați putut accepta pentru mult timp. Nu te simți vinovat pentru furia ta. Înseamnă că vă pasă cu adevărat. De fapt, dacă știi cum să o folosești, furia te poate propulsa spre succes.

Te-ar mai interesa: Cel mai mare păcat, în funcție de zodie. Numerolog...

Fecioară

Această Lună Plină se concentrează pe cariera și dezvoltarea ta. Este posibil să vă regândiți obiectivele profesionale și să vă dați seama că ceva nu funcționează. Schimbarea cursului nu este o mișcare greșită și nici nu este ușoară. Dar ai prefera să continui în ceva care nu te mulțumește?

Aveți atât de mult potențial de a face ceva incredibil cu cariera dumneavoastră, mai ales dacă începeți acum. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că trebuie să renunți atunci când lucrurile devin dificile. Drumul care te așteaptă este plin de obstacole și provocări, dacă nu ești dispus să le înfrunți, cum vei demonstra că ești demn și că ar trebui să mergi mai departe?

Te-ar mai interesa: Încă o nouă pandemie? Dr. Emilian Popovici, despre...

Luna Plină poate duce la o cale de mijloc

Săgetător

Soarele se află în semnul tău și îți amintește să crezi în tine. Luna Plină, pe de altă parte, se concentrează pe relațiile tale interpersonale. Ea are loc în a șaptea ta casă a alianțelor și partenerilor și te obligă să recunoști ce funcționează și ce nu funcționează în relațiile tale.

Dacă bazele unei prietenii sau ale unei relații sunt slabe, în timpul Lunii pline aceasta se poate „rupe”. Cu toate acestea, dacă ambii membri sunt dispuși să își asume responsabilitatea, atunci Luna Plină poate duce la o cale de mijloc. Nu uita că în orice relație există dezacorduri, mai ales dacă există dragoste și grijă.

Te-ar mai interesa: Mineral esențial pentru sănătate. Ce se întâmplă c...

Horoscop. Pești

Ați muncit din greu pentru a obține mai multă influență în carieră și pentru a vă împinge spre succes. Cu toate acestea, victoria nu este cel mai important lucru din viața ta, mai ales dacă o folosești ca scuză pentru a evita conflictele din viața personală. Concentrându-se pe casa a patra, cea a familiei, Luna Plină te va face să înțelegi că nu ești responsabil pentru originea ta, în ciuda relației pe care o ai cu strămoșii tăi.

Te-ar mai interesa: Ceai BENEFIC pentru scăderea tensiunea arterială. ...

Deși te poți simți împotmolită de presiunea de acasă, ai puterea de a crea atmosfera pe care ți-o dorești. Dacă nu ești mulțumit de comportamentul sau de relația ta cu părinții și f

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private