joi, ianuarie 27, 2022

PROTV a anunțat încheierea colaborării cu Dana Budeanu, după ce aceasta a postat pe Facebook un mesaj jignitor la adresa Asociației care construiește, din bani donați, un spital pentru copiii bolnavi de cancer. Dana Budeanu prezenta la PROTV rubrica ”Verdict” în care critica vestimentațiile vedetelor. Creatoarea de modă a postat, însă pe pagina sa de Facebook încă un mesaj, în urma anunțului făcut de PROTV în care susține că, de fapt rubrica prezentată de ea, va continua în mediul online și că va avea ceva în plus. 

Te-ar mai interesa: Creierul iubește aceste dulciuri. Prof. Dr. Vlad C...

Redăm mai jos postarea integrală a Danei Budeanu:

INAINTE DE FACEBOOK DOAR FAMILIA STIA CA SUNTETI PROSTI!
SA NE DESTEPTAM PENTRU ULTIMA DATA IN CEEA CE MA PRIVESTE:

DIN DRAGOSTE SI RESPECT PENTRU TOTI CEI CARE URMAREAU INTR UN NUMAR RECORD RUBRICA VERDICT DE LA PRO TV, ATAT PE TV CAT SI PE ONLINE SI CARE LA PROPRIU AU BLOCAT LINIILE TELEFONICE SI MESAGERIILE IN ULTIMELE DOUA ORE, FAC URMATOARELE PRECIZARI:

DANA BUDEANU NU A AVUT NICIODATA UN CONTRACT CU PRO TV PENTRU RUBRICA VERDICT! NU AM FOST NICIODATA ANGAJATA LA PRO TV SAU REMUNERATA PENTRU ACEASTA RUBRICA! ACEASTA DECIZIE MI A APARTINUT DE LA INCEPUT! RUBRICA AM REALIZAT O TIMP DE 4 ANI, GRATIS, DE PLACERE! COLABORAREA CU PRO TV A FOST UNA PERFECTA PANA LA SFARSIT SI S A INCHEIAT IERI. IN URMA UNEI DISCUTII EXTREM DE CIVILIZATE SI RELAXATE CU REPREZENTANTII PRO TV, IN CARE, DATORITA PRESIUNILOR IMENSE LA CARE AU FOST SUPUSI, MI S A INAINTAT RUGAMINTEA DE A MI CERE “SCUZE PUBLIC” IN LEGATURA CU POSTAREA CARE A SCHIMBAT CURSUL ISTORIEI ROMANIEI, NU AM FOST DE ACORD SI ATAT! NIMIC MAI MULT!

Te-ar mai interesa: Mihai Trăistariu, îngrozit de factura la GAZE: ...

REPET! NU AM AVUT NICIODATA CONTRACT CU PRO TV, NU AM FOST ANGAJATA LA PRO TV! NU AM AVUT IN VIATA MEA VREUN CONTRACT CU VREUN SPONSOR SI NICI NU O SA AM! NICIODATA!

NU S A INTAMPLAT NIMIC, NU EXISTA NICIO DRAMA!
RUBRICA VERDICT CONTINUA CA SI PANA ACUM, ONLINE, PENTRU TOATA LUMEA, SAPTAMANAL! SINGURUL PLUS VA FI ACELA CA, PLAJA DE VEDETE SI PERSONALITATI PREZENTE IN RUBRICA VA FI MAI MARE, FORMATUL FIIND ACUM STRICT INDEPENDENT!
ATAT!
VA MULTUMESC PENTRU INGRIJORARE, DAR NU ESTE CAZUL!

Te-ar mai interesa: Vaccinul anti-covid a împărțit lumea în două. Cine...

NIMENI NU O FACE CUM O FACEM NOI!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private