Sari la conținut

Mesajul Ioanei Băsescu, după ce au apărut mai multe știri false potrivit cărora ar suferi de o boală incurabilă!

Ioana Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu
SURSA FOTO: Inquam Photos, Octav Ganea
Ioana Băsescu, despre știrile apărute în mediu online

După ce în spațiul media au apărut mai multe știri false care au anunțat că fiica lui Traian Băsescu, Ioana, a fost diagnosticată cu o boală incurabilă, notarul a reacționat.

Ioana Băsescu a transmis scurt mesaj, pentru bugetul.ro. Ea spune că toate informațiile apărute în spațiul media sunt false.

Ioana Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu
SURSA FOTO: Inquam Photos, Octav Ganea

 „Nu am nicio problemă de sănătate”. Așadar, toate „informațiile” despre diferitele afecțiuni cu care se confruntă, boli grave și alte cele NU sunt adevărate.

Fiica cea mare a fostului președinte al României este în afara oricărui pericol. Mai mult de atât, potrivit surselor Bugetul.ro, Ioana Băsescu se află într-o mică vacanță în Spania.

Amintim că în urmă cu trei săptămâni, Traian Băsescu, fostul președinte al României, a fost internat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. Fostul președinte în vârstă de 72 de ani a ajuns la camera de gardă cu o viroză pulmonară.

Europarlamentarul suferă de mai multe afecțiuni

Se pare că europarlamentarul suferă de mai multe afecțiuni și a fost supus unor investigații amănunțite. De-a lungul anilor, Traian Băsescu a suferit mai multe intervenții chirurgicale la glanda tiroidă. Mai mult, fostul șef al statului a fost operat de câteva ori și la coloana vertebrală.

Surse din Spitalul Militar Carol Davila din Capitală au precizat că starea lui Traian Băsescu este mai bună decât cea pe care o avea când s-a internat la boli infecțioase. Fostul președinte a avut câteva probleme de sănătate.

Traian Băsescu,  diagnosticat cu gripă de tip A 

Traian Basescu
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

El a fost diagnosticat cu gripă de tip A și a răcit puternic la plămâni. Din aceste motive, tot timpul cât a fost internat a avut nevoie de oxigen.

Aceleași surse au mai precizat că i s-a recomandat acestuia să aibă și acasă un aparat de oxigen. Traian Băsescu ar urma să-l folosească în momentele în care simte că nu respiră corespunzător.

Ce este gripa de tip A?
Gripa reprezintă o infecție respiratorie acută, cauzată de virusurile gripale care sunt prezente în întreaga lume pe tot parcursul anului. Aceasta constituie o povară semnificativă pentru cei afectați, în principal din cauza simptomelor care se instalează brusc și pot fi destul de severe.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel