vineri, iunie 2, 2023

Mesajul lui Putin pentru vecinii Rusiei. „Vreau să subliniez din nou că, așa cum am spus mereu, nu avem intenții neprietenoase față de vecinii noștri”, a spus președintele, care i-a avertizat și că nu se așteaptă la sancțiuni de la aceștia.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a ținut un discurs în care le-a transmis un mesaj clar țărilor vecine: că nu dorește să intre în conflict cu niciuna dintre ele, fapt pentru care le-a recomandat să se abțină de la aderare la sancțiunile aplicate de Occident.

Te-ar mai interesa: „Părinții mei nu mă iubesc!”: 6 motive pentru care...

„Vreau să subliniez din nou că – am spus-o mereu – nu avem intenții neprietenoase față de vecinii noștri”, a subliniat el.

Președintele rus a vorbit vineri în cursul teleconferinței sale cu ocazia ridicării drapelului pe feribotul Mareșal Rokossovski.

„Și aș dori, de asemenea, să vă sfătuiesc să nu agravați situația, să nu impuneți nicio restricție”, a adăugat el, potrivit informațiilor furnizate de Reuters.

Președintele rus a subliniat că țara sa își îndeplinește toate obligațiile și le va îndeplini în continuare pe viitor. „Nu considerăm că este nevoie să exacerbam situația sau să ne înrăutățim relațiile. Toate acțiunile noastre, dacă apar, apar doar ca răspuns la unele acțiuni neprietenoase împotriva Federației Ruse”, a spus Putin.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Leon Dănăilă: “Adevărata maladie Alzheim...


„Cred că ar trebui să ne gândim cu toții la normalizarea relațiilor”

„Cred că ar trebui să ne gândim cu toții la normalizarea relațiilor”, a spus președintele rus, care a îndemnat și comunitatea internațională să colaboreze și să dezvolte relațiile între țări în mod normal.

Totodată, el a afirmat că Rusia va continua să lucreze la proiecte precum feribotul Mareșal Rokossovski, care cresc independența logistică a țării.

În acest context, el a afirmat că Rusia, în orice caz, va putea să-și atingă obiectivele naționale și să garanteze condiții bune pentru cetățenii săi, în condițiile în care sancțiunile vor ajuta țara să obțină „puteri suplimentare”.

Te-ar mai interesa: Eliminarea acidului uric. Alimente și băuturi reco...

„Dacă cineva nu vrea să colaboreze cu noi în cadrul cooperării comune și în acest fel își face rău, ne dăunează și nouă, bineînțeles, dar cum? Va trebui să facem anumite corecturi în unele planuri, să obținem puteri suplimentare, ca am făcut deja o serie de proiecte”, a spus Putin, menționând țara ar putea avea beneficii în urma sancțiunilor internaționale.

Președintele a subliniat că Rusia va continua să promoveze rețeaua de transport și logistică și infrastructura pe întreg teritoriul său și și-a exprimat încrederea că industria rusă va putea îndeplini acest obiectiv.

Te-ar mai interesa: 7 boli pe care poți să le moștenești de la părinți...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private