sâmbătă, aprilie 1, 2023

În cadrul unui interviu realizat de Antena 3, Preotul ortodox Grigore Melnic a dresat credincioșilor un mesaj privind campania de vaccinare.

Conform preotului Melnic, vaccinul este un tratament și este important să ne informăm la medic, motiv pentru care preotul îi îndeamnă pe credincioși să se informeze corect.

Grigore Melnic: Vaccinul este o oportunitate

„Vaccinul este un tratament şi pentru orice tratament trebuie să ne ducem să ne informăm la medici, la biologi, la cei care cunosc cel mai bine în acest domeniu.

Te-ar mai interesa: Bacteria periculoasă care face ravagii în rândul c...

Apoi, vaccinul este o oportunitate, este foarte important.

Colegii mei, la fel ca şi mine, transmit acest mesaj către credincioşi, că noi avem credinţa, nădejdea că acesta ne va scăpa de problemele care au fost.

Melnic, mesaj către credincioşi: Avem credinţa că vaccinul ne va scăpa de problemele care au fost

Pentru că au fost momente foarte grele, noi slujeam cu bisericile goale, ieşeam cu frică, credincioşii noştri veneau la biserică asemeni celor din catacombe, aprindeau o lumânare, spuneau o rugăciune scurtă şi plecau.

Cu toţii ne dorim să plece această pandemie”, a spus părintele ortodox

Aşadar, „să ne vaccinăm pentru sănătatea noastră, dar şi cu dragoste şi iubire faţă de Dumnezeu”, a încheiat preotul Melnic.

Astăzi, 15 ianuarie a început cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare în România.

Te-ar mai interesa: Vești bune pentru credincioșii din întreaga lume! ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private