Sari la conținut

Mesajul Regelui Charles după ce Kate Middleton a anunțat că are cancer

sursa foto: EVZ

Regele Charles al III-lea i-a transmis un mesaj frumos lui Kate Middleton după ce Prințesa de Wales a dezvăluit că are cancer, aceeași boală de care suferă și monarhul. În februarie anul trecut, regele Angliei a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer în urma unei măriri de prostată, ceea ce i-a îngrijorat pe susținătorii casei regale britanice.

Acum, Kate Middleton se confruntă cu aceeași bătălie ca și Regele Charles, întrucât amândoi au cancer, care ar fi fost depistat la câteva zile distanță unul de celălalt. Monarhul a vorbit pentru prima dată despre cancerul lui Kate Middleton și i-a transmis un mesaj emoționant de putere în această luptă grea.

Regele Charles al III-lea reacționează la vestea despre cancerul lui Kate Middleton

Potrivit Page Six, un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a dezvăluit că Regele Carol al III-lea „este foarte mândru de Kate pentru curajul ei de a vorbi așa cum a făcut-o”. De asemenea, acesta a mai spus că monarhul a fost foarte apropiat de „iubita sa noră” în ultimele săptămâni și că atât Camilla, cât și el vor continua să ofere dragostea și sprijinul lor familiei în aceste momente dificile pentru Kate Middleton și prințul William.

Membrii familiei regale bolnavi de cancer

Din păcate, nu doar Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer în familia regală, ci și alți doi membri ai familiei regale suferă de această boală: Regele Charles al III-lea și Sarah Ferguson.

Pe de o parte, Sarah Ferguson a anunțat că are cancer de piele, după ce i-a fost extirpată o parte din alunițe. Cu toate acestea, nu este pentru prima dată când ducesa de York se confruntă cu această bătălie, ea fiind diagnosticată cu cancer la sân în urmă cu câteva luni.

De asemenea, Regele Charles al III-lea a anunțat că are cancer în februarie 2024, după ce a suferit o operație din cauza măririi prostatei, iar acum urmează un tratament. În cele din urmă, Kate Middleton a șocat pe toată lumea cu vestea recentă că i s-a descoperit un cancer după o operație abdominală.

Kate Middleton a primit cu siguranță mult sprijin în această dificilă boală, nu numai Regele Charles al III-lea arătându-și aprecierea, ci și fanii regali trimițându-i urări atât prințesei de Wales, cât și celorlalți membri ai familiei regale britanice.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel