joi, decembrie 8, 2022

O actrița care a câștigat două premii Oscar de-a lungul carierei sale de șase decenii spune că este pregătită să moară.

Jane Fonda este una dintre cele mai cunoscute actrițe din istoria cinematografiei de la Hollywood, fiind remarcată în producții precum „Julia”, „Barbarella”, „The China syndrome” și „This is where I leave you”.

Cariera ei, care se întinde pe mai bine de 60 de ani, a fost întreruptă după ce a fost diagnosticată cu limfom non-Hodgkin, un tip de cancer care afectează direct sistemul limfatic uman, responsabil de transportul limfei, care are legătură cu combaterea bacteriilor care intră în organism.

Te-ar mai interesa: Poate duce ACEST medicament împotriva acneei la de...

În fața acestei situații, actrița cu experiență a dezvăluit pentru „Entertainment Tonight” că nu se teme să moară și că așteaptă ziua în care va muri.

„Nu că aș vrea să mă duc, dar sunt conștientă că se va întâmpla mai degrabă mai devreme decât mai târziu. Este ceva realist”, a spus Jane Fonda, potrivit MSN.


A fost diagnosticată cu cancer

Toată această reflecție ia naștere dintr-o introspectivă pe care Fonda a făcut-o despre viața ei, menționând că ține mai mult cont de tot ceea ce a făcut în cariera ei de actriță, rolul ei de activistă și imaginea ei publică.

„Trebuie să fii conștient de timpul care este în spatele tău și nu în fața ta”, a spus actrița.

Te-ar mai interesa: Bolile de tiroidă. Endocrinolog: ”La 50 de ani exi...

Fonda, în vârstă de 87 de ani, a vorbit despre boala sa pe contul oficial de Instagram, la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu această boală în septembrie anul trecut: „Acesta este un cancer foarte tratabil. 80 la sută dintre oameni supraviețuiesc, așa că mă simt foarte norocos. De asemenea, sunt norocos pentru că am asigurare de sănătate și acces la cei mai buni medici și tratamente. Îmi dau seama, și este dureros, că sunt privilegiat în asta.

Te-ar mai interesa: Parteneriat istoric între spitalele din București ...

Potrivit Societății Americane de Cancer, limfomul non-Hodgkin are o rată relativă de supraviețuire de 87%. Mai mulți factori, cum ar fi stadiul acestei boli și starea generală de sănătate a persoanei, influențează severitatea acestei patologii.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private