joi, septembrie 29, 2022

O tânără în vârstă de 18 ani, fiică de preot, şi-a pus capăt zilelor după o ceartă cu familia. Înainte de a recurge la acest gest, tânăra a postat pe un site de socializare un mesaj de adio.

Maria Tomoiagă avea 18 ani și era din localitatea Moisei, județul Maramureș. Adolescenta era fiica preotului ortodox din Moisei și localnicii spun că ar fi fost o fată liniștită şi învăţa la o școală la Cluj Napoca. Oamenii vorbesc că fata ar fi avut un iubit cu care familiei fetei nu ar fi fost de acord. De aceea se pare că ar fi mutat-o la școală în Cluj Napoca, potrivit Antena 3.

Te-ar mai interesa: Inovațiile medicale în tratamentul cataractei: pac...

Mesajul de adio

Înainte să recurgă la gestul extrem, a lăsat un mesaj în care a explicat faptul că viaţa ei s-a ruinat în ultima perioadă.

„Sper că vă veţi aminti de mine …. Sper că vă veţi aminti de mine privind la cer în miez de noapte, la fiecare stea sau nor şi fiecare strop de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate. Şi nu aplecaţi urechea la gurile rele care vor spune despre mine fel de fel de lucruri, chiar şi când voi fi moartă. Să vă fie milă de ei, căci sufletele lor sunt făcute din venin şi vieţile lor sunt la fel de mizerabile cum a fost a mea.

Te-ar mai interesa: Moarte suspectă. Un medic cunoscut, din București,...

Ei mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ce ei nu au putut niciodată. Mă veţi uita în câţiva ani. Dar să nu uitaţi niciodată că am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea, care m-au făcut să simt că nu însemn nimic doar ca să se simtă mai bine. Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant.

Te-ar mai interesa: Cel mai nociv aliment pentru creier. Prof. dr. Vla...

Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu. Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine. La final, nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc”, a scris pe Instagram tânăra.

Te-ar mai interesa: Câștigător al premiului Nobel: Acesta este aliment...

Starea schimbată a fetei s-a văzut şi în rezultatele obţinute la învăţătură pentru că în ultimul an, notele erau tot mai proaste. Tânăra era elevă în clasa a 12-a şi studia la un liceu din Cluj-Napoca.

Comunicatul Poliției despre sinuciderea Mariei, fiica preotului care s-a aruncat de la etaj

„La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 16:15, polițiștii au fost sesizați, prin apel 122, cu privire la faptul că pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca, o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc.

Te-ar mai interesa: Recomandarea medicului Mihaela Bilic. Acest fruct ...

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, care a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o tânără de 18 ani, din județul Maramureș, pentru care medicii, din păcate, au pronunțat decesul.

În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, fiind deschis un dosar ce cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unei persoane căzute de la înălțime pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului au găsit o tânără care prezenta traumatisme incompatibile cu viața, astfel încât nu au putut fi aplicate manevre de resuscitare”, informează şi ISU Cluj.

Polișiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a descoperi cum s-a produs tragedia.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private