Sari la conținut

Meteo din bătrâni pentru luna iulie. Mihai Voropchievici: vin ploile în Luna lui Cuptor

Mihai Voropchievici
Sursa foto: Romania TV
Meteo din batrani cu MIhai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat prognoza meteo din bătrâni pentru luna iulie 2024.

„Între 1-9 iulie, vremea este bună. În schimb, între 10 şi 14, vin ploile, dar mai apare și soarele”, a spus numerologul în emisiunea Adevăruri ascunse.

Pe 25 iulie, vremea va fi bună. Între 26 și 27 iulie, vântul se va intensifica. Totodată, între 28 și 31 iulie, vremea se va încălzi din nou.

„În perioada 15-24, este bine, dar este luna lui Cuptor. Tot în acest interval, mai apare și vântul, dar vin și ploile, scurte ce-i drept. Pe 25 iulie, este bine. Pe 26 şi 27, se întețeşte vântul. Pe 27 iulie vine o ploaie mare. Între 28 şi 31, vremea se încălzește din nou, ceea ce este bine. Cu toate acestea, pot fi temperaturi ce sar peste 36-37 de grade Celsius”, a mai precizat numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Zodiile care prioretizează munca față de viața de familie

Tot în cadrul aceleași emisiuni, Mihai Voropchievici a explicat ce zodii prioritizează munca față de viața de familie.

Sursă foto: Shutterstock

Capricorn

Capricornul este o persoană care se angajează ferm în carieră. Au o mare dorință de succes și pun frecvent cariera pe primul loc în viața lor.

Munca nu este doar o modalitate de a atinge un obiectiv, ci este chiar o cale către succes și împlinire ca oameni. Sunt dispuși să depună o cantitate semnificativă de efort pentru a-și finaliza proiectele la timp. Sunt atât angajați, cât și lideri excepționali.

Multe persoane își lasă copiii în urmă. Trebuie să fie conștienți de faptul că au nevoie de echilibru.

Fecioara

Fecioarele sunt excepționale în carieră datorită atenției lor la detalii și meticulozității. Oamenii din această zodie sunt buni la gestionarea sarcinilor la locul de muncă. Pot pune munca înaintea familiei pentru a obține un profit mai mare.

Au tendința să petreacă mai mult timp cu munca lor decât cu familia. Fac tot posibilul să aibă o viață de familie.

Scorpion

Scorpionii lucrează în secret. Cei mai mulți dintre ei se străduiesc să ajungă sus. Ei iubesc în secret puterea și banii. Această zodie păstrează două secrete. Sunt pasionați de tot ce fac. Sunt extrem de concentrați atunci când își propun ceva. Sunt perseverenți și dedicați. Pot neglija timpul petrecut cu familia.

Berbec

Berbec este un lider puternic, care simbolizează puterea și ambiția. Succesul este posibil în contexte competitive. Întotdeauna caută noi provocări și oportunități de a-și demonstra abilitățile.

Cercetează soluții și face tot posibilul pentru a ajunge la poziții care sunt vizibile. Sunt cei mai determinați și nu se tem să se aventureze.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel