Metode ca sa scapi de ridurile de pe frunte

Metode ca sa scapi de ridurile de pe frunte
Metode ca sa scapi de ridurile de pe frunte

Grijile, incruntarile si expunerea neprotejata la soare si-au lasat amprenta asupra tenului tau, iar fruntea nu a scapat neafectata.

La fel ca zona sensibila din jurul ochilor, fruntea este folosita des, pentru incruntari, ingrijorari, surprize, setul complet de expresii faciale. Sa vedem cum o putem ajuta sa arate mai bine si sa fie mai fina.

Cremele anti-rid contin peptide si retinol care stimuleaza productia de colagen a pielii si ajuta la estomparea ridurilor.

Aplica machiajul in straturi. Foloseste o baza de machiaj care reflecta lumina intrucat ajuta la camuflarea liniilor , aplica  un fond de ten lichid si usor transparent . Baza impiedica machiajul sa se infiltreze in liniile fine ale pielii.

Adopta o noua coafura –  cu un breton. Acest artificiu stilistic este  fin si elegant,  menit sa ascunda privirii acele riduri nesuferite.

Antrenamentele faciale. Incepe prin a-ti ridica sprancenele cat mai mult, apoi, incepand din partea superioara a fruntii, catre sprancene, trece-ti degetele de sus in jos ca si cum ai incerca sa le impingi la loc, dar cu blandete.

 

Continaurea pe Lyla.ro

Tags: , ,
0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook