Sari la conținut

Micutzul a dezvăluit secretul cu care a reușit să slăbească 50 de kilograme. Alimentele care a renunțat: „Abia acum am curajul să spun asta!”

Sursă foto: Micutzu Cosmin Nedelcu Facebook
Cum a slăbit 50 de kilograme Micuztu

Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de scenă „Micutzu”, a dus o aprigă luptă cu kilogramele. Acesta a reușit să slăbească de la 170 de kilograme la 120, lucru cu care se mândrește.

Cum a reușit cel mai îndrăgit comediant al României să slăbească

Micutzu a împărtășit o parte din călătoria sa personală. În postarea de pe rețelele sociale, el dezvăluie o transformare uluitoare, slăbind de la o greutate de 167,8 kilograme în fotografia din stânga la doar 120 de kilograme în cea din dreapta.

Sursă foto: Micutzu Cosmin Nedlcu Facebook

„Abia acum am curajul să spun asta. Îmi e rușine, dar în poză stânga aveam 167,8. În dreapta 120. Au trecut 3 ani și ceva și niște muncă. Postarea asta nu e pentru oamenii ăștia perfecți din unele comentarii, e pentru oamenii grași care au nevoie să înțeleagă că lucrurile se pot rezolva.”, a spus comediantul.

Ei bine, actorul a dezvăluit că nu a fost deranjat de surplusul de kilograme de-a lungul timpului, dar a fost motivat să înceapă procesul de slăbire după ce a însoțit un prieten la spital pentru o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului.

Citeste si:

„Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocăm în minte faptul că mă îngraș” a povestit Cosmin Nedelcu în cadrul emisiunii “În fața ta, de la Digi 24.

La ce alimente a renunțat Micutzu

În primă fază, acesta a ales să reducă consumul de carne și carbohidrați, iar această decizie a avut un impact semnificativ asupra greutății sale, el observând că kilogramele în plus încep să se reducă

Cu toate că are în continuare un drum lung până să atingă greutatea normală, Micutzu demonstrează determinare și voință în ceea ce privește transformarea sa. Continuând să adopte aceleași principii și obiceiuri sănătoase pe care le-a început, el poate reuși să-și atingă obiectivele pe termen lung.

„El (n.r. – prietenul cu care s-a dus la spital) s-a pus pe cântar, avea 167,8, eu aveam 167,8. M-am panicat, mai mult decât conștientizat. Și am început cu chestii mici. Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați” a adăugat comedianul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.