duminică, octombrie 17, 2021

Mierea este un excelent remediu natural pentru obezitate și pentru scăderea colesterolului. Mobilizează depozitele de grăsime, permițând corpului să le folosească drept sursă de energie. Cura de miere și

lămâie este recomdată pentru combaterea obezității fără să scadă energie și apetitul. Îți poți face acest remediu natural amestecând o lingură de miere cu două linguri de suc de lămâie într-un pahar de apă călduță (nu fierbinte). Se bea dimineața pe somacul gol.

Gripă și răceală

Cosumând suficiente alimente și băuturi bogate în vitamina C îți ajuți sistemul imunitar și te vindeci mai repede. Fierbe o jumătate de litru de apă și adaugă două felii de ghimbir. Pune apoi trei linguri de suc de lămâie și trei linguri de miere. Bea acest ceai de trei-patru ori pe zi ca să scapi de răceală

și gripă.

Detoxifiere

Mierea și lămâia sunt pline de compuși antioxidanți și antibacterieni care elimină toxinele din organism. Fiind un diuretic natural, lămâia joacă un rol important în eliminarea excesului de lichide din organism și a toxinelor dăunătoare.

Slăbit

Mierea are zero grăsimi, iar lămâia are puține calorii. Împreună, topesc depozitele de grăsime din organism.

Tuse, astm, bronsșită

Adaugă o lingură de miere și două linguri de suc de lămâie în apă călduță. Bea de câteva ori pe zi pentru a calma tusea.

Grăsimea abdominală

Adaugă o lingură de miere la

trei linguri de suc de lămâie într-un pahar de apă călduță. amestecă bine și bea în fiecare dimineață pe stomacul gol.

Ultimele stiri