vineri, aprilie 16, 2021

Mierea şi scorţişoara vă ajută să slăbiţi 2 kilograme săptămânal. Folosite separat, atât mierea, cât şi scorţişoara au proprietăţi uimitoare, datorită multitudinii de elemente pe care le conţine fiecare:

vitamine, substanţe minerale, zaharuri, enzime, acizi organici, antioxidanţi. Combinarea lor este, însă mai eficientă.

Avantajul acestei diete este că veţi pierde aproximativ 2 kilograme săptămânal, în special din zona abdomenului, fără a vă modifica regimul alimentar.

În plus, adepţii dietei susţin că această combinaţie ajută la prevenirea cancerului şi a afecţiunilor inimii şi că reglează funcţiile sistemului digestiv. De asemenea, scorţişoara acţionează asupra zahărului din sânge, contribuind la eliminarea lui înainte de a fi transformat în grăsime.

Mierea şi scorţişoara vă ajută să slăbiţi

2 kilograme săptămânal

Primul pas constă în amestecarea unei jumătăți de linguriţă cu scorţişoară pulbere, proaspătă, într-un recipient, cu aproximativ o cană cu apă. Apoi, amestecul se fierbe, iar după ce dă în clocot luaţi vasul de pe foc şi acoperiţi-l. Când lichidul se mai răceşte, adăugați o linguriță de miere și separaţi conţinutul în două părţi egale.
Consumaţi prima parte din acest amestec dimineaţa, pe stomacul gol, iar a doua parte seara, înainte de culcare.

Cura poate fi ţinută două săptămâni, dar dacă vreţi să slăbiţi mai mult o puteţi relua după o lună.

Combinația de miere

și scorțișoară a fost folosită de secole atât în medicina tradițională chineză cât și în cea indiană ayurvedică.

Mierea cu scorțișoara, remediu pentru numeroase boli

Unite au proprietăți vindecătoare unice și sunt un bun remediu natural pentru numeroase boli.

Pentru că mierea cu scorțișoară crește vitalitatea organismului, este ideală în cazuri de oboseală cronică. Cei în vârstă vor remarca o îmbunătățire a memoriei, dacă vor consuma miere cu scorțișoară. În plus, e posibil să li se îmbunătățească și mobilitatea, combinația miraculoasă ameliorând flexibilitatea și mobilitatea.

Consumul

de miere cu scorțișoară întărește sistemul imunitar. Știm deja că o imunitate bună ne ferește de multe boli. În cazuri de răceli sau gripă, se administrează de 3 ori pe zi.

E bună și în cazuri de infecții, dureri de dinți sau probleme stomacale.

Ultimele stiri

Parteneri