Sari la conținut

Mihaela Bilic: Consumați acest aliment ieftin și ușor de găsit! Are efect antiviral pe toate virusurile grele, inclusiv coronavirs”

Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro
După spusele medicului nutriționist Mihaela Bilic, oul este o esență de nutrienți

Din cuprinsul articolului

Mihaela Bilic a vorbit despre o descoperire miraculoasă a anului 2020. O substanță care poate ajuta la tratarea multor boli grave. 

„După cum văd eu, descoperirea lactoferinei s-ar putea să fie peste Vitamina C. Toate studiile au arătat că la pacienții care suferă de boli grave – de la HIV, hepatita C, inclusiv cei cu ulcer și gastrită, afecțiuni tumorale -, peste tot nivelul lactoferinei e scăzut”, a explicat medicul nutriționist, la digi24. 

Potrivit nutriționistei, au fost făcute multe multe studii care au arătat aceste efect miraculoase ale lactoferinei, fără niciun efect secundar sau efect de supradozaj. De la Agenția Europeană a Medicamentului, până la FDI-ul american, toată lumea a recunoscut fără niciun fel de reținere că această lactoferină este miraculoasă.

Mihaela Bilic: Consumați lapte

”Are efect imunostimulator, fură fierul agenților patogeni care nu se mai pot multiplica. Deși lactoferina a fost descoperită în anii 60, a apărut în prim-plan pentru că s-au făcut studii care arată că ajută pacienții infectați cu noul coronavirus. Și s-au făcut studii pe ambele tulpini, știindu-se de acest efect antiviral al ei. Are efect antiviral pe toate virusurile grele. Pe HIV, hepatită,” adăugat dr. Bilic.

”Dragi români, avem lapte pe toate drumurile. Consumați lapte! Lactoferina e distrusă doar prin tratementul UHT, altfel, în fiecare litru de lapte există 150 de miligrame de lactoferină. Lactoferina se află în tot ce înseamnă produse fermentate din lapte e bun – iaurt, lapte bătut, smântâna, brânzeturi din lapte crud,” este îndemnul medicului nutriționist.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: