Sari la conținut

Mihai Bendeac, de nerecunoscut din cauza medicamentelor și a substanțelor interzise. Mărturisirile fără perdea făcute de actor: ”Am ajuns într-un punct al depresiei…”

Mihai Bendeac, unul din cei mai iubiți actori din țara noastră, recunoscut pentru sinceritatea sa, a mărturisit problemele de sănătate cu care se confruntă și cum au ajuns acestea să dea naștere unor dependențe nocive.

Într-un interviu marcat de sinceritate, fostul jurat iUmor a povestit despre lupta sa cu depresia, despre problemele cu somnul, mărturisând că de la vârsta de 22 de ano adoarme doar cu ajutorul somniferelor.

Pentru actorie, Mihai Bendeac a fost întotdeauna în stare de orice. E cea mai mare pasiune a lui, cea care l-a și dus pe culmile succesului și căreia i-a dedicat tot timpul său. Au fost și momente în care și-a sacrificat nopțile și liniștea, dar spune că a meritat din plin. Bendeac le-a mărturisit fanilor săi, în urmă cu ceva vreme, că a devenit dependent de somnifere. Actorul spune că a ajuns în punctul în care viața lui nu mai poate funcționa normal dacă nu le ia.

„Depresia este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”

„De la 22 de ani și până în momentul ăsta eu nu am dormit niciodată fără somnifer, niciodată.

Deci, sunt 14 ani, noapte de noapte, și nu sunt de astea somn ușor, levănțică, nu, tată. Ci chestii foarte puternice, care ușor, ușor îți afectează și creierul… După aia, bă, totuși, nu pot să fiu defazat în prima parte a zilei pentru că am luat somnifer. Și atunci, chimicale foarte puternice… dar nu pot să scriu așa pe gol, merge o sticlă de whisky. Da, dar scriu zilnic… Pai da, mă, dar dorm.

Pai da, dar mâine o să fiu mahmur. Păi nu, că iau pastile și merg și substanțele interzise. Da, bă, dar și băut, și substanțe interzise și pastile. Da, bă, dar dorm că mâine iar pastile… Am ajuns într-un punct al depresiei, probabil că și substanțele m-au ajuns din urmă, în care timp de multe, multe zile, trei sau patru, n-am mâncat nimic, după două zile nu mai puteam să merg să fac p@p#. Făceam p@p# într-o sticlă sau mai multe sticle de lângă pat”, a povestit Mihai Bendeac.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel