sâmbătă, mai 28, 2022

Au trecut 11 ani de la tragicul accident, iar Mihai Neacșu nu a cedat, ci și-a schimbat destinul. A reușit să-și transforme propria dramă într-o poveste frumoasă despre empatie, compasiune și credință. Acum , fostul sportiv vrea să să redea speranța copiilor cu dizabilități.

Mihai Neșu, fericit. Mai are un pas până la cel mai mare proiect al vieții sale

Mihai Neșu putea să fie unul dintre fotbaliștii de top ai României, dar Dumnezeu a avut alte planuri. Într-o zi de marți, in mai 2011, destinul lui avea sa se schimbe pentru totdeauna si dintr-un om puternic, pe picioarele sale, viata avea sa-l îngenuncheze. Accidentul pe care l-a avut în timpul unui antrenament l-a țintuit pentru totdeauna într-un scaun cu rotile. Drama lui a impresionat milioane de oameni, iubitori de fotbal și nu numai, dar cel mai tare impresionează modul in care reușește să-și transforme drama într-o poveste frumoasă despre empatie, compasiune și credință.

Te-ar mai interesa: Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerelor de Sân...

11 ani de la ziua fatală a accidentului

Fiecare zi a fotbalistului este o luptă câștigată și în spatele fiecărui gest, firesc pentru fiecare dintre noi, stau ani de muncă, ambiție și terapie. Mihai Neșu a avut nevoie de 10 ani ca să poată manca singur cu mâna dreaptă.

Au trecut 11 ani de la ziua fatală a accidentului, ani grei în care a încercat să-și accepte soarta, să înțeleagă care este planul lui Dumnezeu pentru el. La câteva luni dupa accident l-a părăsit soția, însă cea mai grea lovitură a primit-o în 2014 când, la numai câteva luni distanță, fotbalistul avea să-și piardă ambii părinții. Dar nimic din toate astea nu l-au doborât.

Te-ar mai interesa: Vlad Ciurea, semnal de alarmă: „Nu trebuie să fim ...

Fostul fotbalist Mihai Neşu are un vis, acela de a construi un centru de recuperare pentru copiii cu dizabilități din medii defavorizate. Vrea să redea speranța acelora care au nevoie și a reuşit să strângă peste 1 milion de euro din cei 3,5 milioane de care are nevoie pentru a construi centrul medical caritabil.

Fostul sportiv este zilnic pe șantierul viitorului complex de recuperare „Sfântul vindecător Nectarie”, care va avea o grădină special amenajata, săli de aşteptare, locuri de joacă adaptate, o clădire pentru familiile venite din alte zone, săli de kinetoterapie, de psihopedagogie și logopedie, potrivit Kanal D.

Te-ar mai interesa: Persoanele care vor refuza să își facă aceste anal...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private