luni, septembrie 27, 2021

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, pentru Medika TV, cum poți afla dacă ți se vor îndeplini dorințele sau cum poți afla răspunsul la o întrebare care te apasă. Deși, e valabil pentru orice zi din an, pe 31 decembrie are cea mai mare eficiență. 

”Tot ce trebuie să faceți e să luați o bucată de hârtie, să o tăiați în două părți egale. Pe una din ele scrieți afirmația DA, pe cealaltă negația NU. Apoi le împăturiți la fel pe ambele, le amestecați și puneți întrebarea. De exemplu, dacă vă doriți o casă, puteți întreba: O să-mi iau o casă în 2021? După ce întrebarea a fost adresată, cu voce tare sau în gând, trageți unul dintre bilețele. Apoi să repetați de încă 2 ori. e important să trageți același răspuns de cel puțin 2 ori,” a explicat numerologul în emisiunea Mistere, Numere, Destine, de la Medika TV.

Expertul în numerologie a mai spus că cel mai indicat e ca hârtia pe care o folosiți să fie de culoare portocalie pentru că oferă o senzați de calm, însă puteți folosi și hârtie albă. De evitat sunt culorile tari.

Ultimele stiri