Sari la conținut

Mihai Voropchievici: Zodii unite pe viață. Se combină al naibii de bine

Mihai Voropchievici
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Predictii cu Mihai Voropchievici

Top cupluri cu aceeași zodie. În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre cuplurile care au aceeași zodie, ce înseamnă acest lucru pentru ambii parteneri și cum le poate fi afectată relația.

Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, zodiile Berbec, Taur, Gemeni și Rac formează un cuplu perfect cu partenerii din aceeași zodie.

„Dacă iei toate zodiile, vei vedea că, de multe ori, o zodie de apă se combină al naibii de bine cu o zodie de aer. Dar curiozitatea este atunci când partenerii sunt din aceeași zodie.

Să luăm zodia Berbec. El e cunoscut pentru îndrăzneala, pasiunea și spiritul lui de aventură. Când vine vorba de compatibilitate în dragoste, Berbecul găsește armonie cu celelalte semne de foc, precum Leu și Săgetător. Aceste două dinamice împărtășesc o poftă reciprocă de viață, entuziasm pentru experiență noi și o înțelegere naturală a nevoii de independență a celuilalt, nu numai a ta și asta contează foarte mult.

Partenerul ideal pentru Berbec va fi un nativ tot din zodia Berbec. Nimeni nu-i va oferi Berbecului atenția, pasiunea și dragostea nemărginită de aventură și de care are nevoie decât tot un nativ din aceeași zodie”, afirmă Mihai Voropchievici.

Numerolog: „Partenerul ideal sau partenera ideală pentru Taur va fi întotdeauna tot un Taur”

„Ne mutăm la o zodie de pământ, zodia Taurului. Taurul are picioarele pe pământ și rațiunea limpede. În dragoste, el caută stabilitate, siguranță, dar și plăceri senzuale, rafinate. Cele mai bune relații de dragoste din viața lui le poate avea cu nativii din Fecioară, tot o zodie de pământ, iubitoare de frumos, de ordine, de stabilitate și de lucruri fine”, mai spune numerologul.

Numerolog: Taur va fi întotdeauna tot un Taur

„Partenerul ideal sau partenera ideală pentru Taur va fi întotdeauna tot un Taur. O astfel de pereche se construiește pe o fundație de loialitate, fiabilitate și valori comune. Împreună, cei doi nativi din Taur creează o legătură aproape simbiotică și statornică, care rezistă probei timpului, deci cuplu pe termen lung.

Și am ajuns la o zodie de aer, zodia Gemeni. Versatilul semn de aer al Gemenilor este atras de oameni inteligenți, cu care poate comunica spontan, deschis și în mod direct.

Partenerii cei mai buni sunt semnele de aer pentru Gemeni, care sunt celelalte două zodii, Balanța și Vărsătorul.

Horoscop
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei

Aceste relații sunt caracterizate de dezbateri pline de viață, curiozitate nesfârșită și o dragoste împărtășită pentru socializare și explorarea de idei noi. Însă pasiunea deplină, fericirea și magia în dragoste le va simți nativul geamăn întotdeauna lângă un alt nativ din Gemeni, cu aceeași capacitate și pregătire intelectuală.

Doi nativi din Gemeni au același stil de viață, cu aceeași pregătire, cariere similare, vor fi uniți pe viață de iubirea lor și se vor susține ca doi prieteni la cataramă, iubindu-se cu pasiune.

Am ajuns la zodia Rac, o zodie de apă. Racul caută în dragoste fidelitate, dar fără compromisuri, intimitate și o conexiune emoțională profundă. Racul găsește parteneri potriviți în celelalte semne de apă, și anume Scorpion sau Pești.

Aceste uniuni sufletești sunt marcate de o înțelegere emoțională profundă, empatie și o legătură intuitivă împărtășită, care de multe ori transcede cuvintele.

Predicții astrologice. Dar partenerul ideal pentru un Rac va fi tot un nativ din semnul Racului. Numai cineva din această zodie de apă poate să înțeleagă natura ultra-sensibilă, dar și nevoia unor exagerate de atenție și de afecțiune, cum este cea a Racului. Doi îndrăgostiți din Rac vor fi și vor reuși să-și ofere reciproc o viață plină de iubire și magie”, a spus numerologul Mihai Voropschievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel