miercuri, mai 31, 2023

Un militar rus a fost acuzat că ar fi agresat o femeie din Ucraina, sub ochii copilului, după ce a intrat în casă și i-a omorât soțul. Militarul, se pare, se afla în stare de ebrietate.

Procurorul general al Ucrainei a deschis o anchetă oficială pentru a face lumină în acest caz și pentru a găsi dreptate.

O femeie, se pare, a fost agresată sexual de un militar rus chiar în fața copilului, după ce tatăl a fost ucis de același militar.

Te-ar mai interesa: 10 efecte adverse mai puţin cunoscute ale unui fru...

Vinovatul, care era beat, l-a provocat și pe colegul lui să o violeze.

Procurorul general, Irina Venediktova, a anunțat că militarul este acuzat de încălcare a legilor războiului, notează Antena 3.

Armele nucleare, o amenințare?

Purtătorul de cuvânt al președintelui rus Vladimir Putin a recunoscut că Rusia nu a atins încă niciunul dintre obiectivele sale militare în Ucraina și a refuzat să nege că Moscova ar putea recurge la utilizarea armelor nucleare.

Într-un interviu acordat marți lui Christiane Amanpour de la CNN, Dmitri Peskov a refuzat în mod repetat să excludă ca Rusia să ia în considerare utilizarea armelor nucleare împotriva a ceea ce Moscova a considerat o „amenințare existențială”

Te-ar mai interesa: LISTA spitalelor ce vor asigura urgenţele pe 1 şi ...

Întrebat în ce condiții Putin ar folosi capacitatea nucleară a Rusiei, Peskov a răspuns: „dacă este o amenințare existențială pentru țara noastră, atunci poate fi”, notează Antena 3.

„Rusia nu atacă obiective civile”

„Este o operaţiune serioasă, cu obiective serioase. Şi cred că dacă încercăm să ne amintim aceste obiective, acele ţeluri principale ale operaţiunii, aceasta trebuie să elimine potenţialul militar al Ucrainei şi de fapt de aceea armata noastră atacă doar obiective militare şi obiective militare, pe teritoriul Ucrainei. Nu unele civile. Armata rusă nu atacă obiective civile. Ţinte civile.

Te-ar mai interesa: Alergia la veninul de albine poate pune viața în p...

Numărul doi este de a ne asigura că Ucraina se schimbă de la a fi un centru anti-Rusia la a fi o ţară neutră. Şi în acest sens, să ne amintim că, după prăbuşirea Uniunii Sovietice, statutul neutru a fost precizat în declaraţia de independenţă a ţării”, a mai spus Peskov, potrivit RRA.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private