Sari la conținut

Ministrul Sănătăţii anunţă investiţii de peste 5,8 milioane de lei la Centrul Medical de Evaluare şi Recuperare pentru Copii şi Tineri „Cristian Şerban” Buziaş

Centrul Medical de Evaluare și Recuperare pentru Copii și Tineri "Cristian Șerban" Buziaș
Sursă foto: Ministerul Sănătății
Centrul Medical de Evaluare și Recuperare pentru Copii și Tineri "Cristian Șerban" Buziaș

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, anunţă, vineri, investiţii de peste 5,8 milioane de lei la Centrul Medical de Evaluare şi Recuperare pentru Copii şi Tineri „Cristian Şerban” Buziaş.

”Centrul Medical de Evaluare şi Recuperare pentru Copii şi Tineri „Cristian Şerban” Buziaş – 5,8 milioane de lei din bugetul Ministerului Sănătăţii”, anunţă, vineri, ministruş Sănătţii, într-o postare pe Facebook.

Alexandru Rafila precizează că se vor face reparaţii capitale la instalaţiile sanitar şi la reţeaua de distribuţie a energiei termice. De asemene, proiectul prevede reabilitarea termică a clădirii principale şi dotare cu aparatură medicală.

”Ministerul Sănătăţii susţine autorităţile locale care au vocaţia construcţiei unui sistem medical performant pentru oameni! Sănătate pentru oameni”, a mai transmis ministrul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel