marți, ianuarie 25, 2022

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea,  spune că se consideră norocoasă. Oficialul a explicat că are o relaţie foarte bună cu ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, împreună cu care se pun bazele unor proiecte de case online foarte “interesante şi importante” pentru medicina din România.

“S-a discutat la Tallin (despre refacerea dialogului dintre sănătate şi finanţe, n.r.). Eu sunt o norocoasă, am o relaţie foarte bună cu domnul ministru Teodorovici şi punem bazele unor proiecte foarte interesante şi importante pentru medicina din România.

Te-ar mai interesa: IPS Teodosie, 3 amenzi pentru CARANTINĂ. Cum se ap...

La nivel de ministere pot să vă spun că avem o colaborare foarte bună. Suntem norocoşi din acest punct de vedere. Dar am început abia în februarie acest mandat, sunt lucruri pe care le-am pornit şi spun eu că spre bine. Este vorba de investiţiile care se fac în infrastructură, de fondurile europene care sunt cu cofinanţarea Ministerului Finanţelor, de foarte mulţi bani pe fonduri europene şi despre proiectele retrospective pe care le scriem acum pentru recuperarea unor bani pe fonduri europene, aproximativ 500 de milioane de euro, deci e bine”, a  declarat vineri, la Târgu Mureş.

Te-ar mai interesa: Măsurile împotriva virusului, o aberație. Autorită...

Ministrul Sănătăţii  a participat miercuri şi joi, la Tallinn, în Estonia,  la o  întâlnire  la nivel înalt privind prosperitatea şi solidaritatea sistemelor de sănătate.

În cadrul întîlnirii a fost organizată, printre altele,  secţiunea “Refacerea dialogului dintre sănătate şi finanţe privind investiţiile în sistemele de sănătate”.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private