sâmbătă, martie 6, 2021

Bodo și Luminița Anghel dar și vedete de la Hollywood au slăbit spectaculos cu această dietă, însă au avut probleme grave de sănătate. Același lucru l-a pățit și Mirabela Dauer. 

Regimul Dukan, bazat, în principal, pe produse hiperproteice, a ajutat multe vedete de la Hollywood să ajungă la silueta ideală, printre cele mai cunoscute exemple fiind Jennifer Lopez și supermodelul Gisele Bundchen.

Și în România au fost mai multe vedete care l-au urmat și au reușit să slăbească spectaculos, cum ar fi Luminița Anghel sau Bodo, dar și artiști precum Nico sau Diana Matei care au ajuns la spital cu probleme de sănătate.

Mirabela Dauer a încercat și ea, în urmă cu câțiva ani, acest regim și s-a pricopsit cu probleme. Cântăreața a urmat dieta timp de 6 luni, însă nu se simțea deloc bine, în plus, i-au fost afectați și rinichii. De atunci, vedeta nu vrea să mai audă de nicio cură de slăbire.

“Eu nu țin nicio dietă. Am ținut, m-am săturat de diete. Nu au avut efect. Am ținut tot ce există, inclusiv Dukan. Da, am avut probleme, am ținut 6 luni Dukan. N-am ajuns la spital pentru că am avut norocul să am lângă mine prieteni buni care au zis “Gata!”… pentru că nu-mi era bine din anumite puncte de vedere. Nu am avut probleme cu ficatul, ci cu rinichii. Proteine multe… și eu și așa sunt mâncătoare de carne… “, a declarat Mirabela pentru WOWbiz.ro.

Ultimele stiri

Parteneri