marți, ianuarie 31, 2023

O tânără în vârstă de 27 de ani din Mare Britanie a avut parte de adevărat un miracol de Crăciun. Chiar dacă medicii i-au spus că bebelușul s-a stins din viață în pântece, aceasta a devenit mamă. Proaspăta mămică susține că este cu adevărat o minune că fiul ei trăiește.

Hannah Cole, o tânără în vârstă de 27 de ani, a fost transportată de urgență la spital, fiind însărcinată în 20 de săptămâni. Acolo, medicii au anunțat-o că fiul ei s-a stins din viață în pântece.
Vestea teribilă a venit după ce specialiștii nu au putut detecta bătăile inimii ale micuțului.

Te-ar mai interesa: Zincul n-ar trebui să lipsească din corp. Joacă un...

În momentul în care a auzit vestea oribilă, tânăra a izbucnit în lacrimi, doar că nu s-a dat bătută.
Aceasta a insistat ca medicii să-i facă o nouă ecografie, sperând totuși că fiul ei este în viață. Fără ca cineva să se aștepte, a avut loc un adevărat miracol.

Conducerea spitalului a demarat o anchetă

Micuțul Oakley Cole-Fowler a fost adus pe lume  la doar 24 de săptămâni și trei zile, având o greutate de doar 780 de grame.
Acesta a suferit o operație la intestin când avea opt zile, iar acum este încă în spital. Băiețelul va sta internat până în luna februarie a anului viitor, iar până atunci va mai avea nevoie de câteva intervenții chirurgicale, potrivit jurnaliștilor The Sun.

Te-ar mai interesa: Renunță la acest aliment. Oncolog: ”E otravă!”...

În urma celor întâmplate, proaspăta mămică a declarat: „Sunt atât de ușurată. A fost un adevărat rollercoaster. El este miracolul meu de Crăciun. A fost absolut uimitor de când s-a născut. A evoluat cu pași repezi și abia aștept să îl duc acasă”.

Conducerea unității medicală, acolo unde tânăra a născut, au demarat o anchetă și au prezentat scuze pentru” suferința și anxietatea” cauzate de diagnosticul inițial. Un purtător de cuvânt al Bradford Teaching Hospitals NHS Foundation Trust a precizează:” Am încheiat ancheta noastră, iar rezultatul acesteia a fost împărtășit cu doamna Cole”.

Te-ar mai interesa: Cum interpretezi singur rezultatele analizelor med...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private