marți, iunie 6, 2023

Irene-Ecaterina, fiica de aproape 5 ani a arhidiaconului Mihail Bucă, protopsaltul Catedralei Patriarhale, a primit o veste nemaipomenită de la medici, după ce a făcut analizele chiar înainte de Învierea Domnului.

Astfel, conform raportului de analize medicale, în măduva micuței Irene nu mai există nicio celulă afectată de leucemie.

Însă, rezultatele medicilor sunt doar dătătoare de speranță, nu înseamnă că Irene-Ecaterina a scăpat de leucemie definitiv. Ea va continua tratamentul cu citostatice, așa cum a anunțat părintele Mihail Bucă pe contul său de Facebook.

Te-ar mai interesa: Infecția gravă care se ascunde în corp. „Produce u...

La început a fost cuvântul. Da, acel cuvânt. Cuvântul că Irene-Ecaterina are LEUCEMIE. Cuvântul care dărâmă, dar și Cuvântul care zidește. Și a zidit! A zidit multă durere în sufletele noastre, pentru ca să putem construi multă iubire.

Dragii mei,

Vin în fața voastră cu plecăciune, recunoștință și bucurie. Mă plec spre toți cei care ne-ați fost alături în acest an, sub toate felurile, dar mai ales prin rugăciune.

Astăzi, pot să vă fac părtași și la bucuria noastră. În Săptămâna Patimilor, Irene a făcut noi analize. Iar rezultatele primite în Săptămâna Luminată sunt cele pe care le tot așteptam: măduva ei NU mai are celule atinse de înfiorătoarea boală. Citez din rezultatul analizelor medicale: ”Concluzie: Boala minimă reziduală nedetectabilă”.

Te-ar mai interesa: Superalimentul care ajută la curățarea ficatului ș...

Puncția medulară a scos în evidență și că trisomia 8 este absentă. Știu, sunt detalii medicale, dar de o însemnătate crucială pentru ceea ce se întâmplă în corpul mult-încercatei Irene.

Veneam după o altă cură de citostatice, dar și după o ”cură” de împărtășire zilnică cu Taina Tainelor. Medicii ne-au dat vestea cea mare, iar noi le mulțumim. Mulțumim medicilor și asistentelor medicale de la Institutul Clinic Fundeni pentru că prin ei a lucrat Bunul Dumnezeu în ultimul an. Le suntem recunoscători pentru fiecare zi în care ne-au ajutat.

Te-ar mai interesa: O femeie a așteptat un an pentru a fi diagnosticat...

Drumul nostru nu se oprește aici, din nefericire. Curele cu citostatice vor continua, dar avem o primă bătălie câștigată.

Nu am fi fost vrednici de o astfel de veste fără rugăciunile voastre, ale celor care ați devenit prietenii noștri, mijlocitorii către Maica Domnului și către Izbăvitorul nostru. Preoți din București și din țară, preoți din Europa și din America, preoți din Australia și Noua Zeelandă, preoți din Sfântul Munte, toți au pus-o pe Irene în fruntea pomelnicelor la Sfânta Liturghie, iar rugăciunile voastre ne-au ajutat. Vă mulțumim și ne rugăm Domnului Iisus Hristos să vă poarte de grijă.

Te-ar mai interesa: Secrete de slăbit în funcție de vârstă. Ce regim a...

Mulți ați fost și sunteți alături de noi. Ne-ați ajutat necondiționat, nefiind vrednici de tot ceea ce ați făcut, dar Irene a avut și are nevoie de tot ceea ce i-ați oferit. Vă mulțumește, iar noi vă suntem pe veci datori.

Dragii mei,

Încredințez pe toată lumea că Dumnezeu Hristos este Viață și Înviere din boala trupească și sufletească! Ne rugăm ca Dumnezeu să lumineze mintea medicilor, să pună tratamentul cel mai bun pentru Irene, iar alături de Sfânta Împărtășanie cât mai deasă, rugăciunea comună de la cât mai multe persoane sigur va mișca inima Domnului.

Te-ar mai interesa: Medic: ‘Motivul sumbru pentru care nu trebui...

Știți că am avut și momente de cădere, de deznădejde, dar niciodată nu am renunțat. Am știu că de ”ridica-voi ochii mei la ceruri” de acolo ”va veni, ajutorul meu. Ajutorul meu de la Domnul”, și iată!, a venit.

Acum plângem de bucurie, așteptăm momentul când vom urla de bucurie.

PS…..implicarea noastră pentru a ajuta secția de Onco-hematologie 2 Fundeni , continua prin aducerea oamenilor de bine în a ajuta acești copii greu încercați!”, a transmis arhidiaconul Mihail Bucă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private