Miracolul de 12 minute. Singurele exerciții care te ajută să slăbești rapid

Miracolul de 12 minute. Singurele exerciții care te ajută să slăbești rapid
Miracolul de 12 minute. Singurele exerciții care te ajută să slăbești rapid

Potrivit unui medic care a lansat o dietă renumită, 12 minute de exerciții pe săptămână te pot ajuta să slăbești până la 12 kg.

Dr Michael Mosley și Mimi Spencer au lansat Fast Diet (postul intermitent) acum doi ani. Dieta presupune alternanța între perioadele în care mâncați normal și cu cele în care nu puneți nimic în gură. Asta înseamnă că timp de cinci zile pe săptămână mâncați normal (până la 2000 de calorii pe zi), iar două zile mâncați alimente care însumează doar 500-600 de calorii.

Pentru ca dieta să fie mai eficientă trebuie combinată cu exerciții fizice. Potrivit dr. Mosley 12 minute de mișcare pe săptămână sunt suficiente.

Puteți opta pentru alergat, să urcați scările sau să mergeți cu bicicleta. Condiția e să alternați rprizele de intensitate mare cu cele moderate.

Trebuie să faci primele minute de exerciții moderat, apoi când te simți pregățit mărești intensitatea cât poți de mult și menții acest ritm timp de 20 de secunde apoi încetinești ritmul pentru a permite corpului să-și revină. Apoi repeți sprintul de 20 de secunde și încetinești ritmul. Dacă nu ai deloc antrenament menține ritmul de intensitate mare între două și 10 secunde. După ce te obișnuiești cu exercițiile crești timpul la 20 și chiar la 30 de secunde după care faci exerciții moderate 1-2 minute.


0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook