Sari la conținut

„Miracolul românesc împotriva îmbătrânirii”. LiveDoc cu Prof. dr. Gabriel Prada, medic la Institutul ”Ana Aslan”.

Miercuri, pe 31 mai, începând cu 12.00, la interviul LiveDoc, aflăm cum să ”păcălim” bătrânețea de la prof. dr. Gabriel Prada, medic la Institutul Național de Geriatrie și Gerontologie ”Ana Aslan” și președintele Societății Române de Gerontologie și Geriatrie. 

Ana Aslan rămâne cunoscută ca femeia care a învins bătrânețea. Timp de 30 de ani a fost la conducerea Institutului care îi poartă numele, pe care l-a înființat în 1952. Ana Aslan a creat primul medicament care amână îmbătrânirea, Gerovital H3 denumit „miracolul românesc împotriva îmbătrânirii”.

Conceptul inventat de Ana Aslan a revoluționat medicina mondială, iar Institutul de la noi a devenit rapid locul în care au venit la tratament personalități marcante la nivel mondial. Ana Aslan și tratamentul descoperit de ea se transforma atunci în unul dintre puținele branduri globale ale României, care rezistă și astăzi.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.