Sari la conținut

Mircea Badea, reacție neașteptată după ce o celebră cântăreață a declarat că nu vrea să aibă copii: Nu e nevoie de…

Mircea Badea
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Mircea Badea

Mircea Badea reacționează după ce o celebră cântăreață a declarat că nu vrea să aibă copii.

Delia Matache este una dintre cele mai urmărite vedete în ceea ce privește viața persoanlă. Fanii celebrei cântărețe vor să afle tot ceea ce ține de intimitatea acesteia, iar unul dintre subiectele cele mai controversate atât în media, cât și în online, este dacă și când aceasta va deveni mamă.

De ce nu vrea Delia să facă copii: Vrei complicații? Fă un copil!

Sătulă probabil să tot răspundă la celebra întrebare „Când vei deveni mamă?”, Delia a făcut recent o serie de declarații tranșante în ceea ce privește acest subiect.

Motivul pentru care vedeta nu face copii este pentru că vrea să stea „fără stres” și că „planeta de plină” e oameni.

Declarațiile Deliei Matache au atras aplauze, dar și critici sau jigniri.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face. Suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi.

Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a declarat Delia Matache, pe TikTok.

Mircea Badea, despre declarațiile Deliei: Nu e nevoie de justificări

Cunoscut pentru incisivitatea comentariilor sale, după aceste declarații, Mircea Badea a reacționat prompt, în stilul caracteristic.

Pentru că, la fel ca Delia Matache, Mircea Badea a fost exasperat de-a lungul timpului cu întrebările ce vizează viața personală. De pildă, deși a fost provocat să spună când vrea să se însoare și când are de gând să facă un copil, Badea a încercat să păstreze o firească reținere în a comunica aceste aspecte ale vieții sale private.

Mircea Badea crede că Delia a greșit în momentul în care a hotărât să ofere explicații.

„Nu e nevoie de justificări dacă vrei sau nu să faci copii. De ce trebuie să dea cineva socoteală cu privire la acest subiect? Poate nu pot și nu vreau să admit public acest lucru. Poate pot, dar nu vreau pentru că mie îmi place să ies și să mă doară în cot.

E OK, dar de ce trebuie să mă justific? Este o decizie strict personală și foarte intimă”, a declarat Mircea Badea.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: