sâmbătă, iunie 19, 2021

Clipe de panică la Antena 1! Mirela Vaida, atacată în direct cu un bolovan. „Sunt în șoc. Îmi e frică pentru viața mea”.

La doar două zile după ce a împinit 39 de ani, Mirela Vaida a trăit sperietura

vieții sale. Vedeta de la Antena 1 a fost atacată cu un bolovan de o femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii. Mirela Vaida a reușit să se ferească în ultima secundă. Șocul a fost cu atât mai mare, cu cât totul s-a petrecut în direct. Producătorii emisiunii şi membrii echipei au chemat imediat Poliţia şi Ambulanţa.

Agresoarea, fără haine, avea o cărămidă în mână şi îi striga Mirelei Vaida să îi dea niște bani.
La reluarea emisiunii, Mirela Vaida a povestit, în lacrimi, că este şocată și că se teme pentru siguranţa ei. Vedeta a mai dezvăluit și faptul că a primit o serie de amenințări pe Internet,

în ultimul timp, de la o persoană care se recomandă Magdalena Şerban, criminala de la metrou.

Mirela Vaida atacată cu un bolovan, în direct, în timpul emisiunii Acces direct 152

Mirela Vaida: „Sunt în șoc. Îmi e frică pentru viața mea”

„Am chemat Poliția (…). Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani o să ies și o să te omor. Magdalena Șerban

este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios.

În momentul în care sunt atacată în direct cu pietroi poate fi clar încadrare de tentativă de omor. Femeia asta a venit fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu că nu m-a nimerit”, a declarat Mirela Boureanu-Vaida, imediat după reluarea emisiunii Acces direct.

Ultimele stiri

Parteneri