sâmbătă, februarie 4, 2023

Mirela Vaida se teme pentru viața sa. „Primesc amenințări multe/ Trăim într-o lume în care religia urii”. Se complică lucrurile în acest caz?

În cursul zilei de luni, 22 martie, Mirela Vaida a depus o plângere penală pentru tentativa de omor. Vedeta Antenei 1 a fost intervievată de ziariști și starea emoțională a fost evident zdruncinată. Reamintim că, vineri, Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan, în direct, pe platourile de filmare.

Te-ar mai interesa: Cea mai sănătoasă dietă din lume. Prelungește viaț...

Mirela Vaida, în șoc, se teme pentru viața sa. „Primesc amenințări multe”

Aceasta a recunoscut că primește numeroase aemnințări pe conturile de socializare, dar că, până vineri, nu le-a dat importanță.

„N-am mai fost niciodată să depun și plângere. N-am mai trecut niciodată prin așa ceva. Am zis c-o să fiu puternică dar…Cred că emisiunea de astăzi va fi grea pentru mine. Mi-au zis colegii că avem imagini de pe camerele de luat vederi. Și cred că va fi destul de greu să o duc.

Primesc amenințări multe și o să depun o plângere penală și pentru asta. Toată lumea în mediul online își permite să facă și să spună orice.

Trăim într-o lume în care religia urii devine deja un mod de viață. Ne imaginăm că dacă putem scrie orice, oriunde, despre persoanele publice, suntem un fel de Dumnezei și avem drept de viață și de moarte asupra lor.

Te-ar mai interesa: Atenție! Unghiile care se exfoliază pot anunța o b...

Pot să înțeleg că fiecare este liber să scrie și să gândească ce vrea. Dar în momentul în care lucrurile trec din viața virtuală în cea reală și oamenii vin cu pietre, la propriu, asupra ta, atunci lucrurile devin grave și trebuie să facem ceva”, a declarat prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” înaintea intrării în secția de poliție.

Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi în fața secției de poliție: Primesc amenințări multe. Eu cred că a acționat la pont | VIDEO | Antena 3

Lucrurile se complică? Mirela Vaida: „Eu cred că poate a acționat la pont”

Vedeta Antenei 1 a ținut să clarifice faptul că nu o cunoașțte pe femeia care a atacat-o. Și că i se pare foarte suspect faptul că o persoană cu probleme psihice a știut când începe emisiunea, unde este ușa și cum a putut ajunge pe platou fără ca nimeni să nu o vadă.

Te-ar mai interesa: Medicamentul minune cu care slăbesc rapid vedetele...

„Nu am nicio legătură cu femeia. (…) Nu știu cum a ajuns acolo. Nu știu cum o femeie care are probleme psihice poate să ajungă acolo, la ora la care începe emisiunea, să știe intrarea, să știe traiectoria. Eu cred că poate a acționat la pont. Nu știu cine ar fi putut-o trimite.

Se putea întâmpla lucrul asta noaptea, în parcare, la intrarea din spate”, a mai spus Mirela Vaida.

Te-ar mai interesa: Cel mai puternic tonic și depurativ natural pentru...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private