luni, martie 27, 2023

Din cauza accentului din ce in ce mai puternic care este pus pe frumusetea “artificiala” a femeilor, de-a lungul timpului au aparut oserie de mituri de frumusete care nu fac decat sa ingreuneze viata femeilor.

Aceste mituri pot duce de multe ori la probleme destul de mari cu tenul, parul sau unghiile.
Potrivit cercetatorilor, exista o serie de mituri total neadevarate despre felul in care ar trebui sa ne ingrijim de frumusetea personala.
In cele ce urmeaza, sunt expuse miturile si regulile despre frumusete care fac mai mult rau decat bine.
Daca te razi, parul iti creste mai des. De fapt, dupa ce te razi cu lama, parul doar creste, nu creste mai des. Sentimentul ca parul ar fi mai des este dat de faptul ca firele de par abia crescute se simt mai aspre si mai multe dupa ras, la atingere.
Nu exista o metoada de a scapa de ingalbenirea unghiilor. Total fals! Una dintre cele mai cunoscute metode pentru albirea unghiilor este folosirea de zeama de lamaie, cu ajutorul careia se curata unghiile, dupa ce a fost indepartata oja.

Te-ar mai interesa: Băutura minune! Ce efect incredibil are ceaiul din...

 

Continuarea pe Lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private