duminică, februarie 5, 2023

Celebrul artist a ales să părăsească această lume la vârsta de 40 de ani. Decesul fulgerător a fost transmis în urmă cu puțin timp chiar de către soția acestuia.

Stephen „tWitch” Boss (40 de ani), cunoscutul DJ al emisiunii „Ellen DeGeneres Show” şi dansator care a devenit celebru în cadrul emisiunii „So You Think You Can Dance”, a murit.

Autorităţile americane au anunțat că Stephen „tWitch” Boss s-a sinucis.

Te-ar mai interesa: Cel mai puternic tonic și depurativ natural pentru...

Stephen „tWitch” Boss and Allison Holkeron February 18, 2020.

„Cu cea mai mare durere în suflet trebuie să vă spun că soţul meu Stephen ne-a părăsit. Stephen a luminat fiecare cameră în care a intrat. El preţuia familia, prietenii şi comunitatea mai presus de orice, iar a conduce cu dragoste şi lumină era totul pentru el. A fost coloana vertebrală a familiei noastre, cel mai bun soţ şi tată şi o inspiraţie pentru fanii săi. Să spunem că a lăsat o moştenire ar fi puţin spus, iar impactul său pozitiv va continua să fie resimţit. Sunt sigură că nu va trece o zi în care să nu-i cinstim memoria. Cerem intimitate în această perioadă dificilă pentru mine şi mai ales pentru cei trei copii ai noştri”, a declarat Allison Holker Boss, pentru CNN, potrivit mediafax.ro.

Te-ar mai interesa: Cea mai sănătoasă dietă din lume. Prelungește viaț...

Boss a murit prin sinucidere, potrivit medicului legist din LA County. Biroul medicului legist al comitatului LA şi-a încheiat examinarea şi a publicat miercuri raportul privind moartea sa. Boss a fost declarat mort în jurul orei 11:25, marţi dimineaţă, în suburbia Encino din Los Angeles, potrivit medicului legist din comitatul LA. Potrivit acestuia, Boss s-a împușcat în cap.

Cuplul şi-a sărbătorit cea de-a noua aniversare a căsătoriei cu doar câteva zile în urmă. Ei s-au cunoscut în cadrul unui cunoscut concurs de dans.

Te-ar mai interesa: Cum ne ajută, de fapt, iodura de potasiu și de ce ...

În 2003, Boss a fost semifinalist în cadrul emisiunii „The Wade Robson Project” de la MTV şi a terminat pe locul doi la concursul de televiziune pentru talente, „Star Search”.

Faptul că a devenit finalist la „So You Think You Can Dance” în 2008 a marcat începutul ascensiunii sale şi, mai târziu, a revenit pentru a fi jurat în cadrul competiţiei de dans.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private