duminică, decembrie 4, 2022

Omul de afaceri israelian Yoav Stern, cunoscut în România prin intermediul fostei soții, Oana Cuzino, a murit în condiții suspecte, miercuri la Spitalul Elias din Capitală.

În momentul în care a ajuns la spital, medicii au decis să alerteze poliția, întrucât severitatea rănilor ar fi indicat mai mult decât un incident casnic. La momentul internării, omul de afaceri ar fi avut hemoragie cerebrală și ambii plămâni afectați.

Te-ar mai interesa: Simptomele cancerului pe care le-ai putea depista ...

Potrivit Infoactual, salvatorii l-au găsit pe omul de afaceri israelian după multe ore de agonie. Aceștia l-ar fi dus în primă fază la unitatea de primiri urgențe din Snagov, iar ulterior a fost trasferat la Elias.

Poliția a intervenit, iar prima ipoteză a fost că Yoav Stern a fost lovit puternic cu o bâtă în zona capului, plămânilor și spatelui. Ulterior au declarat că ar fi vorba despre un accident casnic și că bărbatul ar fi căzut pe scări de la o înălțime considerabilă, mai arată sursa citată.

„La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 18:28, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în curtea unui imobil din comuna Snagov, un bărbat a căzut de pe scară și este inconștient.

Te-ar mai interesa: Își pun propriile interese pe primul loc: Cele tre...

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din Snagov pentru activități din competență, iar, din primele verificări, au constatat faptul că un bărbat, în timp ce mergea cu spatele, în curtea imobilului unde locuiește, ar fi căzut într-un spațiu, de aproximativ 1 metru, lângă o scară.

Bărbatul a fost transportat imediat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.Polițiștii din Snagov efectuează verifică, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și pentru luarea măsurilor legale care se impun.”, se arată în comunicatul oficial al Poliției.

Te-ar mai interesa: Te doare în GÂT? Rețeta unui medic te va scapă rap...

Potrivit Infoactual, în urma anchetei, Poliția a ajuns la concluzia că incidentul și, implicit moartea, nu au ridicat suspiciuni. Anchetatorii consideră că Yoav Stern a ajuns în comă, cu multiple contuzii, după ce ar fi mers cu spatele prin curte și ar fi căzut într-o groapă. Incidentul s-ar fi petrecut pe 18 aprilie, iar surse din cadrul anchetei au declarat că există și o filmare a tragicului eveniment, casa milionarului fiind dotată cu un sistem de supraveghere.

Te-ar mai interesa: Ce boală ai dacă ai cearcăne în jurul ochilor. Mer...

Fostul soț al prezentatoarei TV Oana Cuzino era considerat unul dintre cei mai discreți milionari din România. Israelianul a căpătat notorietate în showbizul românesc atunci când s-a cuplat cu frumoasa vedetă de televiziune.

Cei doi foști parteneri s-au căsătorit în 2002, iar divorțul a avut loc în 2014. După 12 ani de mariaj, Oana Cuzino și Yoav Stern și-au spus adio, însă au rămas în relații cordiale până la moartea afaceristului, de dragul fiicei lor Naomi, acum în vârstă de 19 ani.

Te-ar mai interesa: OMS avertizează: Scăderea vigilenţei lasă uşa desc...

Deși nimeni nu știe cu exactitate la ce cifre colosale se ridică averea strânsă de regretatul multimilionar, în urma divorțului din 2014, Oana Cuzino a primit terenuri însumând 33 de hectare lângă Bucureşti, evaluate la 8 milioane de euro.

De asemenea, la vremea respectivă, presa mondenă scria că vila în care au locuit Oana Cuzino şi fostul ei soţ valorează 3 milioane de euro, iar afaceristul ar fi fost renumit pentru colecția sa impresionantă de ceasuri şi bolizi de lux.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private