marți, octombrie 26, 2021

Un bărbat bolnav de cancer de prostată în stadiul IV a reușit să se vindece singur crescându-și nivelul pH-ului din sânge cu bicarbonat de sodiu și melasă.

Vernon John a fost diagnosticat cu cancer de

prostată în fază terminală, dar în ciuda insistențelor medicilor, bărbatul a refuzat chimioterapia și a optat pentru o dietă alacalină. Celulele canceroase nu pot supraviețui în medii alcaline, însă tind să se metastazeze în mediile acide.

Dieta alcalină, care constă în consumul preponderent de salate, legume şi fructe verzi şi renunţarea la alimentele acide, precum carnea de porc şi de pasăre, produsele lactate, ouăle, sau cerealele, încetineşte ritmul de funcţionare a organismului şi amână îmbătrânirea, fără a priva organismul de nutrienţii de bază.

Celor care apelează la dieta alcalină,

dar nu pot consuma cantitatea de vegetale indicată de specialist li se indică o serie de suplimente. Acestea au la bază o pudră concentrată de vegetale (ierburi, legume şi/sau fructe) care se dizolvă în apă. Pacienţii trebuie să consume zilnic între 4 şi 6 litri din acestă băutură. Apa plată obişnuită trebuie înlocuită.

Apa alcalină (cu un PH ridicat) se obţine fie cu ajutorul unor picături dintr-o soluţie specială, fie utilizând un aparat de ionizare a apei.

Nutriționistul Robert Young spune că pentru a vindeca sau preveni o afecţiune, trebuie să refacem alcalinitatea iniţială a corpului,

deci să eliminăm sursele de aciditate. “Nu spun neapărat «nu mai mâncaţi carne», dar trebuie să înţelegeţi riscurile la care vă spupuneţi. Dacă totuşi mâncaţi, mestecaţi bine, consumaţi o cantitate redusă şi adăugaţi o porţie de vegetale”.

Pentru a-și crește pH-ul, Vernon a ales bicarbonatul de sodiu pe care l-a luat împreună cu melasa. În plus, a făcut exerciții de respirație, a stat mai mult la soare și a luat suplimente de vitamine și minerale.

După doar câteva săptămâni în care a urmat dieta alcalină, Vernon a fost reexaminat și a aflat că a scăpat de cancer.

Ultimele stiri