Sari la conținut

Momente de cumpănă pentru prezentatorul Dragoș Pătraru. Prin ce trece îndrăgitul prezentator?

Cunoscutul prezentator al emisiunii „Starea Nației”, Dragoș Pătraru, s-a infectat cu coronavirus. Anunțul a fost făcut de către producătorii emisiunii într-o notă umoristică, specifică emisiunii.

„Oficial: Dragos Patraru are Covid, astfel că podcasturile din săptămâna 11-17 octombrie sunt anulate și, foarte important, Ştefania Cîrcu va prezenta Starea Nației în această perioadă. De la aceeași oră: 22:30.

Neoficial: Valul 4 este o conspirație a iluminaților. În august, ei erau în concediu, așa că l-au infectat acum pe Pătraru ca să o poată vedea și ei la treabă pe Ștefania.

Cert e că ne revedem luni, la 22:30, la Prima TV!”, este scris într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a emisiunii.

Informația a fost confirmată și de către prezentator printr-un mesaj în care subliniează în maniera specifică rolul pe care îl joacă vaccinul.

„Mulțumesc pentru vorbele frumoase, promit să fiu bine. Constat cu regret că încă pot respira fără ajutor oameni care când aud de cineva că are COVID spun: „dar parcă era vaccinat!”. Înțelegem că vaccinul nu garantează că nu iei COVID, ci te ajută să nu mori dacă îl iei sau rămânem aceiași ignoranți needucați ai Europei?”, a scris Dragoș Pătraru.

Situația oficială a persoanelor vaccinate la data de 10 octombrie

Potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, situația din ziua de 10 octombrie a.c., ora 17.00, este următoarea:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel