Sari la conținut

Momente dificile pentru Cosmin Seleşi. Boala l-a doborât: „A fost tare greu, frisoane, ardeau ochii, amețeli, oribil!”

Momente dificile pentru Cosmin Seleşi. Boala l-a doborât: „A fost tare greu, frisoane, ardeau ochii, amețeli, oribil!”

Cosmin Seleși a anunțat pe rețelele sociale că are COVID-19 și, mai mult, forma pe care a contractat-o nu este una din cele mai ușoare.

Fostul prezentator al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a trecut prim momente dificile, cu frisoane și amețeli foarte puternice.

Momente dificile pentru Cosmin Seleşi. Boala l-a doborât: „A fost tare greu, frisoane, ardeau ochii, amețeli, oribil!”

Cosmin Seleşi şi-a anunţat fanii că se simte rău şi că face faţă cu greu simptomatologie. Frisoanele şi ameţeala s-au mai domolit după ce şi-a administrat tratament. Cosmin Seleși s-a infectat cu noul tip de coronavirus pentru a doua oară.

„Azi noapte a fost tare greu, frisoane, ardeau ochii, amețeli, oribil! Am reușit să mă liniștesc cu Nurofen răceală și gripă. Acum sunt mai bine puțin”, a scris prezentatorul TV pe pagina sa de Facebook.

Cunoscutul actor se află în izolare la domiciliu, unde trebuie să stea cinci zile, fiind vaccinat cu cele trei doze recomandate.

„Ei bine, da! Am reușit să fac Covid după 2 ani! Momentan, sunt bine, dureri musculare și dureri în gât! Va țin la curent! Doamne ajută! #covid_19”, a scris actorul pe Facebook. Cosmin Seleși a adăugat postării și două fotografii – una cu rezultatul pozitiv al testului pentru COVID-19 și un selfie, în care are o expresie tristă a feței.

Prezentatorul s-a declarat dezamăgit că a fost subiectul unui fake-news

Reamintim că, în urmă cu doi ani, când Marcel Pavel s-a infectat cu Covid, printre cei despre care s-a spus că ar fi fost testat pozitiv cu temutul virus se număra și Cosmin Seleș. Actorul a preferat să facă testul și să dezmintă știrea falsă cu probe reale.

„Dragilor, sunt bineee! Imi pare rau ca unii colegi din presa au ales să publice un fake news despre starea mea de sănătate, însă eu ma simt foarte bine. Testul pentru coronavirus este negativ, deci nu mai credeti tot ce citiți! Multa sanatate tuturor!”, scria actorul, în iunie 2020, pe rețelele de socializare.

Prezentatorul s-a declarat dezamăgit că în spațiul public a fost răspândit un fake-news.

„Salut! Sunt puțin deazămăgit că încă mai există fake-news în presa din România. Vreau să vă anunț pe toți cei care suneți interesați că sunt bine, testul a ieșit negativ, iar eu mi-am făcut o ciorbă de cartofi cu afumătură, iar campania mea „influencer pentru România continuă”. Stați liniștiți, testul a ieșit negativ”, a spus Cosmin Seleși.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel