joi, septembrie 29, 2022

Momente dificile pentru Gabriela și Dani Oțil. Soția prezentatorul TV de la Antena 1 a făcut un anunț dureros pe pagina sa de socializare.

Gabriela Prisăcariu Oțil, anunț dureros. Blondina le-a spus urmăritorilor ei că Gălușcă, pisica ei și a lui Dani Oțil, a murit după ce a fost călcată de o mașină.

Cuplul este îndurerat, mai ales că erau extrem de atașați de Gălușcă, pe care nu îl vedeau sub nicio formă ca pe un animal, ci mai degrabă ca pe un membru al familei, cea mai buna soră pentru copilul lor.

Te-ar mai interesa: Recomandarea medicului Mihaela Bilic. Acest fruct ...

Gabriela Oțil a făcut anunțul trist pe Instagram, acolo unde și-a exprimat public durerea și indignarea despre moartea felinei, care a fost călcată cu mașina de un șofer care gonea pe strada lor cu mult peste viteza admisă.

Cei doi nu au putut face nimic. Gălușcă a murit tragic în urma impactului violent, iar episodul i-a îngenuncheat pe Dani și Gabriela.

„Gălușcă a fost călcată de mașină…nu îi înțeleg pe oamenii care merg cu așa viteză pe străduțele astea mici…mâine poate fi un copil. Gălușcuța noastră a murit”, a fost mesajul plin de durere transmis de Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare.

Te-ar mai interesa: Cel mai nociv aliment pentru creier. Prof. dr. Vla...

Sursă FOTO: Instagram

Dani Oțil, mesaj după trei zile de vacanță

„După trei zile în vacanță am aflat că:

Unii oameni îți comentează de parcă ți-au plătit ei sejurul.

Oriunde ai fost, știe un român un loc mai mișto, fix lângă.

Dacă pleci fără bebe, nu e problemă. Ai două milioane de bone care ar avea grijă de el… Așa aprig te ceartă doamnele de acasă.

Te-ar mai interesa: Gwyneth Paltrow, secretul unui trup perfect! Cum s...

Dacă alegi ieftin, ești sărac.

Dacă alegi scump, ești nenorocit”, a scris Dani Oțil pe pagina sa de pe Facebook.

„Ai surprins exact esența poporului român!”
În comentarii, cei mai mulți sunt revoltați de criticile românilor.

„Ai surprins exact esența poporului român!”

„Muncești mult, așa că poți să alegi și să faci orice îți dorești, trebuie să și trăiești în viața asta. Oricum ești de admirat.”

Te-ar mai interesa: Mustul, elixirul tinereții, bun pentru creier, ini...

„Păi nu suntem noi români?! Știi vorba aia cu calul și câinele care mor de drum lung.”

„Și dacă nu mergeai în vacanță tot comentarii erau. Așa că distracție plăcută și lumea să-și vadă de treaba ei.”

„Nu este mai bine să nu postezi nimic și să-ți vezi de vacanța ta!!?”

„Dă-le să mănânce pământ. Nu ei vă plătesc concediul, nu ei dau de mâncare copilului. Fiecare face ce vrea și pleacă fix unde vrea pe banii lui.”

Te-ar mai interesa: Medic anestezist, acuzat de terorism medical! Un d...

„Ignor total merită toți care te judecă. Tu să fii sănătos, că de cârcotași nu ducem lipsă….sunteți o familie frumoasă, iar cel mic e o bijuterie de copil.”

„Nu înteleg de ce trebuie să faceți cunoscut locul unde va aflați, ce mâncati, ce beți, ce…mama dracului, culegeți ce semănati.”

„Măi, Dani, de atâția ani și încă n-ai aflat că, pentru unii, „persoană publică” = proprietatea boborului? Sondaj ai făcut înainte de a pleca în vacanță? Nu… Bănuiam. Tztztz… Hai, poate mai evoluezi pentru la anu’.”

„Bine ar fi să mergi unde vrei tu, dar să nu mai arătați opulența, că voi puteți că voi aveți, puteți fi simpli oameni, dar voi batman batman….zile bune!”

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private