luni, februarie 6, 2023

Vrei să ai noroc la bani tot anul următor? Se spune că Revelionul este un bun moment de analiză și ar trebui să ne îndreptăm spre anul ce vine cu speranță și optimism pentru a atrage armonia, dragostea și prosperitatea în viața noastră.

Anul Nou aduce cu el o serie de datini și superstiții de care ar trebui să ținem cont pentru a avea un an prosper, cu bunăstare.

Ce monedă trebuie să ai în buzunar pentru noroc la bani

Potrivit tradiției, în noaptea dintre ani, este bine să avem la noi diferite obiecte pentru a atrage norocul în viața noastră. Se spune că de Revelion este bine să ai ceva nou, ceva vechi și ceva roșu. Roșul este culoarea care simbolizează bucuria, dragostea și belșugul.

Te-ar mai interesa: Clarvăzătoarea României: Ne așteaptă multe în 2023...

De asemenea, de Anul Nou, este bine să pui în casa un calendar cu noul an, chiar înainte de ora 24.00. Astfel, vei întâmpina viitorul cu bucurie și optimism.

Totodată, de Revelion este bine să ai în buzunar o monedă din argint sau orice alt metal prețios pentru a atrage bogația în viața ta. Aceasta trebuie pusă în paharul cu șampanie cu care vei ciocni la miezul nopții. După ce trece Revelionul, este bine să păstrezi această monedă în portofel ca să îți meargă bine tot anul.

Prosperitate vei atrage în viața ta și dacă mănânci 12 boabe de struguri la miezul nopții. Așa vei avea un bogat și sănătate.

Te-ar mai interesa: Carmen Brumă: 3 alimente care te ajută atunci când...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private