duminică, octombrie 25, 2020

Monica Bârlădeanu este genul de femeie frumoasă, deșteaptă și puternică, invidiată de cei din jurul ei pentru ambiția și curajul de care a dat dovadă. Ei bine în spatele succesului de azi stau și foarte multe lacrimi. Aceste lacrimi le-a scos la iveală Elena Lasconi, cea care a inițiat campania „Rătăciți în sine. Depresia, boala mileniului”.

Monica a acceptat să-și deschidă sufletul în fața Elenei pentru a trage un semnal de a alarmă și pentru a le arăta celor care suferă de această boală că se pot vindeca. Puțini sunt cei care știu că Monica Bârlădeanu a trecut printr-o experiență traumatizantă pe vremea când era copil, când a fost pusă să aleagă între părinții săi.

 „Cei cu care am vorbit au niște povești care sunt mai mult de atât. Uite, îți spun despre Monica Bârlădeanu care m-a impresionat. M-a terminat Monica. Jur. Nu m-am gândit vreo secundă că o să fie așa povestea cu ea. Mi-a povestit de bătăile pe care i le dădea tatăl mamei, inclusiv zgomotele pe care le făceau loviturile în corp, mi-a spus despre divorțul lor, de faptul că tatăl ei a fost diagnosticat ca maniaco-depresiv și s-a sinucis. Sunt lucruri foarte, foarte dure și fata asta mi se pare atât de puternică și atât de curajoasă că a stat de vorbă cu mine. Știa că o filmez, știa că o să fac un reportaj în campania asta, dar vrea să tragă și ea un semnal de alarmă. Știe cât de important este și cât de greu și cât de grav este să nu te tratezi. Sunt lucruri foarte dure pe care o să le auziți în cadrul campaniei”, ne-a povestit Elena Lasconi în direct din studioul Ringier, mărturisindu-ne că a plâns alături de prezentatoarea de la „Ferma vedetelor.„Când am întrebat ce s-a întâmplat cu tatăl ei, mi-a zis că a murit și am întrebat ce s-a întâmplat și a fost așa o pauză prelungă, timp în care mie mi se strângea stomacul și mi-a zis că așa a ales el”.

Parteneri--