miercuri, august 12, 2020

Duminică Monica Belucci a împlinit 54 de ani. Nu îşi ascunde vârsta, nici ridurile, nici durerea şi nici propriile lipsuri.

Are un farmec aparte, străluceşte fără să facă prea mare efort, este sinceră şi vorbeşte direct despre teme controversate şi mai ales se bucură de propria maturitate.

„Ca să funcţioneze un cuplu, nu trebuie să pui piedici libertăţii celuilalt”, crede actriţa, care spune că în dragoste, ca şi în prietenie, dezechilibrul apare când numai unul din doi e generos, altfel relaţia se rupe.

Citește și:

Afirmaţia sa este cu atât mai interesantă cu cât vine în contextul în care Monica Belucci a trecut printr-un divorţ dureros de tatăl celor două fiice ale sale, Vincent Cassel.

“Nu trebuie să dai vina sistematic pe celălalt pentru propriii demoni. Într-un cuplu, trebuie să fie mereu doi pentru a dansa tango”, mai spune actriţa.

Monica şi-a inventat propria reţetă de slăbit

Deşi suplă, la un moment dat, Monica Bellucci a scăpat de sub control propria greutate. A luat nu mai puţin de 20 de kilograme, dar s-a descurcat fără să dramatizeze inventând chiar propria reţetă pentru slăbit.

Citește și:

Cu răbdare şi bun simţ, actriţa a dovedit că se poate şi mai ales că regula celor trei mese pe zi chiar funcţionează.

A băut 2 litri pe lichide pe zi, a renunţat la grăsimi, dulciuri, zaharuri rapide şi a ales legumele, crude, dar şi fierte, pe care le-a cosumat la discreţie. Şi, mai ales, a evitat gustările între mese.

Parteneri