luni, aprilie 19, 2021

Milioane de măști neconforme la vânzare. Monica Pop: Asta e zădarnicirea combaterii pandemiei! De ce domnul Cîţu nu a luat nicio măsură?

Într-o emisiune la Antena 3, medicul Monica Pop a reamintit că, după ce

o cantitate mare de măşti de protecţie importate de noi au fost găsite neconforme, nu a fost luată nicio măsură punitivă. Medicul oftalmolog atrage atenția că premierul Florin Cîțu nu a luat nicio măsură în această problemă. Ba mai mult, tot populația este cea care suferă și este trasă la răspundere în urma acestei ilegalități.

Monica Pop: Asta e zădarnicirea combaterii pandemiei! De ce domnul Cîţu nu a luat nicio măsură?

Abia aici este vorba de zădarnicirea combaterii pandemiei, a apreciat medicul oftalmolog, fost manager al Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală.

„De ce

domnul Cîţu nu a luat nicio măsură? Că nu l-a auzit nimeni să fi luat vreo măsură, că milioane de măşti au fost neconforme. De ce nu e acolo vina? De ce e vină populaţia? Fiecare a cumpărat ce a găsit. Nu am văzut niciun fel de măsură punitivă. E extrem de grav.

Asta e zădarnicirea combaterii pandemiei, că omul a cumpărat ce a putut să găsească”, a spus medicul Monica Pop.

Monica Pop: Nu cred că a existat vreodată suspiciune mai mare decât în perioada asta, a pandemiei

Fostul manager al Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală consideră, de asemenea, că pandemia de coronavirus este „o vacă

de muls” pentru mulți. Și că nu există eveniment în istoria omenirii care să fi produs mai multe suspiciuni în rândul populației.

„Toate evenimentele au produs şi speculanţi. Au apărut lucruri la care mulţi s-au gândit că pot să profite material şi întotdeauna s-a întâmplat aşa. Că este şi o planificare a afacerii în sensul ăsta este categoric adevărat şi foarte mulţi s-au gândit că e o bună vacă de muls şi chiar o găină cu ouăle de aur pandemia asta, pentru a profita şi a face nişte lucruri.

(…) Eu nu cred că a existat vreodată, în istoria omenirii, suspiciune mai mare decât în perioada

asta. Niciodată, la niciun eveniment”, a mai spus medicul Monica Pop.

Ultimele stiri

Parteneri