Sari la conținut

Monica Pop atenționează: Se vor ÎMBOLNĂVI mult mai mulți AȘA! Lăsați MEDICII să-i SALVEZE!

Cele două greșeli care scad imunitatea. Dr. Monica Pop, oftalmolog celebru, atrage atenția și vorbește despre dușmanii ascunși care scad dramatic imunitatea.

Pentru că stresul și depresia pot afecta serios imunitatea, medicul Monica Pop este de părere că autoritatile si mass-media nu ar trebui sa mai bombardeze populatia cu informatii despre pacientii in stare grava de la ATI sau despre decese.

”STRESUL SI DEPRESIA SCAD MULT IMINITATEA, SE STIE! EXACT ASTA SE INTIMPLĂ DACA SE VORBESTE DOAR DE GRAVI IN ATI SI DE MORTI!!! FĂRĂ SPERANTE ???!!!DESPRE EXTERNATI, SI VINDECATI, NIMIC, NICI UN CUVÎNT ???!!!!! DESI EI SINT MAREA MAJORITATE, SE STIE BINE!

Monica Pop: STRATEGIE GRESITĂ!

OAMENII VOR CREDE CA MOR CEI MAI MULTI!!! DESCURAJATI MULT SI ZDRUNCINATI INCREDEREA IN SPITALE! SE VOR ÎMBOLNAVI MULT MAI MULTI ASA! LĂSATI MEDICII SA-i SALVEZE! Aceasta atitudine nu aduce nimic bun!

S-a constatat vreo imbunătătire de cind se spune peste tot doar despre stari grave si decese??!! NU E DELOC BINE PT OAMENI! E UN FEL DE GENOCID DE SUFLETE! SPERANTE IOC?Asta se vrea?!”, este mesajul postat de medicul oftalmolog Monica Pop pe Facebook.

CUM POATE FI ÎMBUNĂTĂȚITĂ STAREA DE SĂNĂTATE EMOȚIONALĂ

În primul rând, se va încerca stabilirea tipurilor de emoții și descoperirea factorilor declanșatori. Identificarea a ceea ce declanșează tristețea, stresul și anxietatea poate ajuta la gestionarea stării emoționale de sănătate. Iată câteva sfaturi utile în acest sens:

– Exprimați-vă sentimentele în moduri adecvate. În cazul în care stresul, tristețea sau anxietatea cauzează probleme fizice, menținând aceste sentimente în interiorul dumneavoastră puteți agrava lucrurile.

Nu este nimic în neregulă să le spuneți celor dragi ce anume va deranjează. Cu toate acestea, rețineți că familia și prietenii nu pot fi în măsură să vă ajute și să se ocupe de sentimentele dumneavoastră în mod corespunzător.

În aceste momente ar trebui să apelați la un ajutor din exteriorul familiei – psihoterapeut, medic de familie, duhovnic – pentru consiliere și sprijin pentru a vă îmbunătăți sănătatea emoțională.

– TRĂIȚI O VIAȚĂ ECHILIBRATĂ. ÎNCERCAȚI SĂ FACEȚI ÎN AȘA FEL ÎNCÂT PROBLEME DE LA LOCUL DE MUNCĂ, ȘCOALĂ SAU CELE DE ACASĂ SĂ NU DEVINĂ OBSESIVE ȘI SĂ NU SE TRANSFORME ÎN SENTIMENTE NEGATIVE.

ASTA NU ÎNSEAMNĂ CĂ TREBUIE SĂ VĂ PREFACEȚI CĂ SUNTEȚI FERICIȚI ATUNCI CÂND SUNTEȚI STRESAȚI, ANXIOȘI SAU SUPĂRAȚI.

Este important să acordați atenția necesară sentimentelor negative, dar să vă concentrați pe partea pozitivă a viețîi. Ar putea fi util să scrieți într-un jurnal care sunt lucurile care vă fac fericiți sau vă liniștesc.

Unii cercetători au confirmat că optimismul și perspectiva pozitivă asupra vieții ar putea îmbunătăți calitatea acesteia, dar și starea generală de sănătate.

Încercați să găsiți modalități de a înlocui sau chiar înlătura unele dintre dintre lucrurile care vă stresează sau vă copleșesc.

Persoanele care sunt mai rezistente pot face față stresului într-un mod sănătos

– Încercați să fiți mai rezistenți și înțelepți. Persoanele care sunt mai rezistente pot face față stresului într-un mod sănătos. Rezistența poate fi învățată și consolidată prin diferite strategii: păstrarea unei atitudini pozitive și a respectului față de propria persoană, sprijin social, acceptarea schimbărilor și privirea lucrurilor în perspectivă.

– Relaxați-vă mintea și corpul. Relaxarea contribuie la echilibrul emoțiilor. Meditația ar putea fi o alternativă. Aceasta poate include stretching, respirație profundă sau chiar exerciții fizice.

Medicul de familie v-ar putea ajuta cu sfaturi pentru a putea găsi metoda potrivită pentru dumneavoastră.

– Aveți grijă de dumneavoastră. Pentru a avea o stare de sănătate emoțională bună, trebuie să includeți în rutina zilnică mesele sănătoase, somn suficient și activitate fizică.

Încercați să evitați cât de mult puteți tensiunile și stresul, supraalimentarea și abuzurile (droguri, alcool etc.).

Prisăcaru Theona

Mi-am descoperit pasiunea pentru jurnalism in urma cu mai mulți ani si pot spune ca profesia nu este deloc usoara, ci extrem de solicitanta, plina de dinamism, care aduce noi provocari in fiecare zi. Totodata, implica si o doza mare de responsabilitate. Va multumesc atat pentru aprecierile voastre, cat si pentru criticile constructive!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel