joi, mai 26, 2022

Monica Pop atrage atenția asupra acestui pericol: „Cum poate cineva crede că se poate vindeca de cataractă, de glaucom și de alte boli cu…”

Medicul oftalmolog Monica Pop trage un semnal de alarmă în ceea ce privește reclamele false la diferite produse oftalomogice sau de slăbit promovate pe Facebook, cu ajutprul numelui său.

Pop avertizează că nu a dat niciodată „vreun interviu despre așa cev”, iar urmările folosirii unor astfel de produse pot fi din cele mai grave.

Te-ar mai interesa: Cum un simplu epilat te poate îmbolnăvi de HPV? Me...

Monica Pop atrage atenția asupra acestui pericol: „Cum poate cineva crede că se poate vindeca de cataractă, de glaucom și de alte boli cu…”

„Nu am făcut nicio reclamă la OCULAX (nici nu am auzit de el, am aflat de pe Facebook de această altă mare escrocherie), nici la nimic de slăbit, o altă mare escrocherie! Credeți-mă, niciodată!

Niciodată nu am dat vreun interviu despre așa ceva! Nici de Oculax, nici de Keto-Diet și derivate, am aflat despre ele de pe Facebook.

Totul e imaginat de niște escroci nemernici care folosesc numele meu pentru a înșela persoane credule și bolnave! Cum poate cineva crede că se poate vindeca de cataractă, de glaucom și de alte boli cu Oculax? E o mare inepție! Și poate avea grave urmări, până chiar la pierderea vederii!

Te-ar mai interesa: Menopauza la bărbați: 6 simptome de luat în seamă....

De ce își bat joc acești nenorociți de suferințele oamenilor? De ce poate promova facebook lucruri fărăr a le verifica înainte?”, este semnalul de alarmă tras de medicul oftalmolog.

„Insist asupra acestor aspecte şi va rog să transmiteți tuturor cunoscuților”

De asemenea, Monica Pop trage un nou semnal de alarmă referitor la leacurile băbești folosite de unele persoane pentru tratarea ochilor. „Vă rog, pe toţi cei care citiți această avertizare, daţi mai departe pentru a preveni o eventuală nenorocire”, spune medicul oftalmolog.

Te-ar mai interesa: Nu poți pierde grăsimea de pe burtă? Atenție la ac...

„Așa-zisul tratament al ochilor cu plante, ceaiuri, miere, lapte, comprese, alifii ne-oftalmice, orice substanțe, de orice fel, care nu sunt medicamente speciale oftalmologice, poate genera afecțiuni foarte grave, mergând până la pierderea vederii!

Nici legume sau sucurile lor, nici ceaiuri de orice fel (de mușețel, cu atât mai puţin), nici creme, soluţii, NU, NICIODATĂ LA OCHI!! Una din cele mai periculoase așa-zise tratamente este cel cu MIERE, aceasta putând duce urgent la opacifierea corneei şi la pierderea vederii”, scrie pe blogul  său Monica Pop.

Te-ar mai interesa: S-au înmulțuit cazurile copiilor bolnavi de diabet...

„Nici ceaiurile (de băut), capsulele sau alte suplimente nu au vreun efect în sfera oftalmologică. Insist asupra acestor aspecte şi va rog să transmiteți tuturor cunoscuților dumneavoastră.

De principiu, nici ceaiurile (de băut), capsulele sau alte suplimente vândute ca ajutătoare pentru ochi sau vedere nu au de cele mai multe ori vreun efect in sfera oftalmologică”, mai spune medicul oftalmolog Monica Pop.

Te-ar mai interesa: Dan Negru, critici dure dup moartea unei mari pers...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private