duminică, ianuarie 23, 2022

Monica Pop, avertisment pentru o anumită parte a populației. „Greșeală enormă și pericol iminent”

Medicul oftalmolog este de părere că persoanele care s-au vaccinat anti-vaccin tind să nu mai respecte măsurile de protecție cu strictețe, ceea ce este „o greșeală enormă”. Fostul manager al Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală atrage atenția că atât cei vaccinați, cât și cei nevaccinați, se pot infecta cu virusul SARS-CoV-2 și, de asemenea, îl pot transmite celor din jur.

Te-ar mai interesa: HOROSCOPUL RUNELOR 24 -30 ianuarie 2021. Pe aceast...

Monica Pop, avertisment pentru o anumită parte a populației. „Greșeală enormă și pericol iminent”

„Vaccinații au abandonat precauțiile! Greșeală enormă și pericol iminent!  Din cauza neadevărurilor promovate, cum că cei vaccinați ar fi protejați de boală– gafă enormă, se știe că vaccinații se infectează și transmit- cu atât mai mult cu cât ei, înțelegând greșit sau chiar din neștiință (pentru că asta se dorește), lasă precauțiile și se îmbolnăvesc. Și îi îmbolnăvesc și pe cei din jur.

Păstrați precauțiile nime știute, toți, vaccinați sau nu!

Pentru vaccinați, grija mare! Pentru că puteți face forme ușoare de boală, uneori fără simptome, nu știți, nu aveți cum și îi îmbolnăviți pe cei din jur! Pericol major!!!

Te-ar mai interesa: Avertismentul celui mai cunoscut medic urolog: dup...

Testare în masă și la vaccinați și la nevaccinați!”, a scris medicul Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

„Mi se pare agresiv și inadmisibil să se folosească azi asemenea metode ca oamenii se vaccineze”

Medicul Monica Pop consideră, de asemenea, că măsura adoptată de Guvern de a premia persoanele care decis să se vaccineze, este agresivă şi este îngrijorător că există persoane care fac acest act medical doar ca să primească ceva.

Vaccinarea, susține Monica Pop, trebuie făcut doar din convingere medicală, după ce ai discutat cu medicul de familie.

Te-ar mai interesa: Deficit de vitamina B12: simptomul senzorial durer...

„Este de râsul lumii ce se întâmplă. Mie îmi e teamă de o anumită atitudine a unora. Am auzit că unul a fost de șase ori la vaccinare ca să mănânce mici. Deci vă dați seama de ce teapă sunt cei care se vaccinează doar pentru că primesc nu știu ce.

Acest act medical trebuie făcut din convingere medicală discutând cu medicul de familie sau cu medicul care îngrijește pacientul respectiv și nici un caz pentru că există beneficii materiale. Mi se pare agresiv și inadmisibil să se folosească azi asemenea metode ca oamenii se vaccineze, când știm foarte bine că vaccinații se infectează și transmit boala.

Te-ar mai interesa: Un om de știință dezvăluie soluția pentru a pune c...

Vaccinul se face pentru ca pacientul respectiv, dacă se infectează, să facă o formă mai ușoară de boală, dar nicio legătură cu infectarea. Iar asta de opt ori mai puțin este sunt niște basme pe care le crede nimeni”, a spus medicul Monica Pop, potrivit Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private